Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Temmuz, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Mat Oje

Mat ojeler çıktığından beri sempatim vardı. Oldukça hoş bir görüntü oluşturuyor çünkü. Geçenlerde denk geldi ve aldım. Gabrini Mat Oje numarası 394. Şişede simli güzel koyu bir mor. Fakat sürünce inanılmaz bir şekilde güzel matlaşıyor. Görenler siyah mı mor mu arasında gidip geliyor (:

Seçmeler

Yaptığım bilekliklerden toplu örneklerle başbaşa bırakıyorum sizi (:

Günün Ojesi

Pastel ojeye olan düşkünlüğüm bambaşka bildiğiniz gibi. Mevsimin yaz olmasına en uygun oje bu olabilirdi sanırım ancak. Cayır cayır yakan güneşin rengi (: Pastel 86 başka bir deyişle portakal rengi ojem karşınızda.

Diy Bileklik

Günaydınlar, gün geçmiyor ki ben buraya bir bileklik postu atmayayım. Ama napayım hazır evdeyken hem yapıyorum hem de paylaşıyorum (:

Bileklik Yapımı

Bu sefer çok kolay bir bileklik. Gerekli malzemeler de bir o kadar kolay bulunabilecek türden. İnce kurdele tabiki bunu istediğiniz kalınlıkta da seçebilirsiniz, istediğiniz kadar boncuk, iğne ve ip (:

Kolay Bileklik (:

Yıllık izin haftasında olduğum için ev keyfi fazlasıyla bunlarla uğraşmaya itiyor beni. Haftasonları sevdiğim adamla tatlı kaçışlar, şehirden uzaklaşmalar; hafta içi bikaç günlük de bana ev yolları (: Bugün yaptığım bilekliği sizlerle paylaşıyorum. Boncuk seçimi sevgiliye ait (hatta küçük bir sır bunlarla bileklik yapmıştı kendi (;) ama şimdi yenileme ile daha hoş bir hal aldı. İkimizin de eli değmiş oldu. Mutlu akşamlar (:

Renkli Saçlar

Bu sene iyice kendini gösteren renkli saçlar benim favorim. Aslında senelerdir hep hayalimde olan bu tip renkli saçlara cesaret edip bir türlü yaptıramadım. Çok istedim hep ama malesef yaptıramadım; ta ki geçen seneye kadar.  Geçen sene önce mor-kırmızı, sonra mor-lacivert en son yeşil ve yeşil-mavi ile saçlarımı renkten renge soktum. Kendimi bildim bileli kızılın tonları haricinde bir renk kullanmayan ben, bu saçlarda kendimi kaybettim. İstedim ki hep böyle kalsınlar. Ama hepimizin bildiği gibi geçici su bazlı boyalarla yapıldıkları için diğer saç boyaları gibi kalıcı olamıyorlar. Ve sık yıkamaya bağlı olarak zamanla kaybolup gidiyorlar. Renkli boyaların saçlara verdiği tek zarar için şunu söyleyebilirim aslında. Bu boyaları saçınızın renginden bağımsız tutması için illa ki açılması gerekiyor. Örneğin yeşil için saçınızın beyazlaşıncaya kadar açılması gibi mesela. Bu açma işleminden sonra kuaförünüz ne kadar bitkisel yada organik yada zararsız madde kullandım dese de saçlarınız

Bugünün Bilekliği

Evde olmayı seviyorum işte sırf bunlarla kafamı boşaltabildiğim icin. Çok fazla ayrıntılı anlatmama sanırım gerek yok bol bol fotoğrafladım. Yine de kafanıza takılan noktalarda buradayım hep (;

Lila Kutu Temmuz Ayı Kutusu

Lila kutunun bu ay ki sürpriz kutusuda sanırım yavaş yavaş ulaşmaya başladı. Hafta sonuna denk gelen kargoları bu yüzden çok seviyorum. Pazartesi gerginliğine iyi geliyor fazlasıyla. Ayrıntılarını akşama bırakıyorum tek bir fotoğraf sadece. Ama güzel diyebilirim bu ay ki için (;

Pazar günü & deniz keyfi

Evveet haftanın yollarda gözlenen tek günü Pazar bugün. Deniz keyfi ve şehirden kaçış için en güzel gün. Sevgilimin Mersin'de olmasından dolayı aile saadeti yapayım dedim ve Adana'ya yakın nefis sahilimize gittik. Yumurtalık yada Ayas diye bilinen burası her zaman ki gibi deniziyle yine kalbimi fethetti. Çok kalabalık yerlerde kafa dinleme adına zorluk yasadığımızdan bildiğimiz küçük koyumuzu tercih ettik biz yine. İnanılmaz keyifli bir o kadar da mutlu ayrıldım. Denize giderken yanıma aldığım krem ıvır zıvırlarımı da yazayım size fikir olsun. - Nivea Sun Havuç Özlü Losyon (yaklaşık 2 senedir bu ürünü tercih ediyorum. hem koruması güzel hem kokusu hem de bronzlastırma etkisi) - Nivea Sun Aloe Veralı Güneş Sonrası Spreyi - Rare Blossom Bronzlaştırıcı Yağ (Lila kutudan çıkmıştı. ilk deneyişim, kokusuna bayıldım) Herkese mutlu pazarlar (:

Diy Project (;

Evde olmanın tek keyifli yanı internette gezinmek ve ıvır zıvır işlerle uğraşıp kafa dağıtmak kesinlikle. Diğer türlü çünkü imkanı yok evde vakit geçmek bilmiyor. Bu gece az önce tamamladığım bilekliğimi paylaşmak istiyorum sizinle. Fotoğraflarda detaylı olarak malzemeleri göreceksiniz tabiki ama ben yinede bir özet geçeyim (: Fosforlu ayakkabı bağcığı (kalınlığı tamamen sizin keyfinize kalmış), metalik siyah kristal boncuklar (beyazları kullanmadım), iğne, iplik, karşılıklı birleştirmek için çıt çıt hepsi bu kadar hıı bir de çakmak (: Acemi işi olduğundan kapamaları karşılıklı getirmişim gördüğünüz gibi altlı üstlü yapmak daha mantıklı olabilirdi ama artık çok geç. Siz eminim daha güzelini çıkarırsınız (: