Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ocak, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Inceleme; Avon Alışverişi

Biten bir Pazartesi günü gibisi yok sanırım biz çalışanlar için. Akşamın nasıl olduğunu anlayamadığım bir tempoda geçirdim diyebilirim bugünü de. Neyse ki sağ salim bitirdik. Geçtiğimiz hafta Avon'dan verdiğim sipariş ve yorumları aktarmak istiyorum sizlere. - Foot Works Beautiful Lavanta Kokulu Gece Uygulanan Rahatlatıcı Masaj Kremi: Kokusuna ve rengine bayıldım. Lavanta kokusu her zaman favorimdir zaten. Kullandıkça da memnun kalacağımı düşünüyorum. - Avon Care Intensive Moisture Arı Sütü İçeren El Kremi: Avon'un ne zamandır ürettiği en güzel el kremi bana göre. Eski yoğun gliserinli kremlerini hatırlatıyor. Kokusu ise müthiş (: - Simply Delicate Genital Bölge İçin Temizleyici Mendiller: İlk defa kullanacağım bu mendillerden. Çanta da taşımalık pratik bir ürün.

Günün Ojesi; Chissa 284

Günaydınlar, Tam da mevsimine uygun bir renk. Hepimizin sabah yataktan zorla kalkan haline, sabah kahvesi mutluluğuna ve akşam olduğunda eve gitme hevesimize gelsin bugünün ojesi de (: Öpüyorum çok.

Yılbaşı Hediyelerim (:

Merhaba, Gecikmiş postlarım gelmeye devam ediyor. yılbaşı güzelliklerimle başbaşa bırakıyorum sizleri. Herkesin umarım yeni yılı istediği gibi olur. 1) Keşke Gerçek Olsa 'nın yaptığı hediyeleşme etkinliğinde süper tatlı insan Şahane Bir Kadın ile eşleşmiştim. Onu tanıdığım için çok şanslıyım. Ve işte bunlarda ondan gelen cici hediyelerim (: Çok tşkler buradan da tekrar. 2) Bunlar iş arkadaşlarımın hediyesi      3) Bunlar sevdiğim adamın hediyeleri. Tabi ki anlamı tüm hediyelerden farklı (; 4) Veee yılbaşında aldığım en sevimli, en matrak hediye (:

Inceleme; Dermokil ( Kepeğe Karşı Etkili Sampuan )

Merhabalar, Herkese öncelikle güzel bir yıl diliyorum. Bu da yeni yılın ilk postu olsun diyerek konuma başlıyorum (: Yakından takip edenler saçlarımla ilgili en büyük sorunun derisinde yaşadığım sorun olduğunu bilirler. Bugüne kadar farklı farklı ürünler, şampuanlar deneyerek sorunumu çözmeye çalışıyorum. İlk başlarda iyi gelen şampuan belirli bir süre sonra etkisiz hale geliyor. Bu yüzden bende belirli dönemlerde farklı şampuan arayışlarına giriyorum. Aslında ne zamandır aklımda olan ama fikrim olmadığı için cesaret edemediğim bir üründü, Dermokil'in şampuanları. Ama hazır kampanyadayken alıp, denemek istedim. Bitkisel şampuanları kullandığım zaman malesef saçlarım keçe gibi oluyor ve kremsiz asla açılmıyor. Dermokil'in şampuanı da kampanya dolayısıyla yanında kremiyle olunca cazip geliverdi bir anda. Şimdi; ilk kullanımıma göre yorum yapmam gerekirse; - Öncelikle kokusu ve şampuanın yapısı çok güzel. Ne çok katı ne çok sıvı orta karar kıvamında bir şampuan. - Saçl