Ana içeriğe atla

#NelerBitti - 16



Herkese Merhaba,

Çok yoğun bir ay geçirmiş olmama rağmen az ürün bitirmişim sanırım. Ya da azalmaya yakın olanlar var ama ben oraya buraya yetişme telaşından onları bir araya getirmemişim gibi..

Yoğunlukla yine kişisel bakım bitmiş olsa da bol makyaj malzemeli de bir bitenler ayı oldu. Ayrıca süresi geçmemesine rağmen etkileri ve yapıları değişen ürünleri de çöpe atarken hiç düşünmedim (:


Revox saç kremini bu sonbahar İstanbul seyahatimde almıştım. Yanıma saç kremi almayı unutunca ilk Gratis'e girip, bunu alıp çıkmıştım. Performansı maalesef bana yeterli gelmedi. Acaba 3-4 günlük kullanımım yanıltıyor dedim ilk başlarda ama sonra uzun süreli kullanımımda da saçlarımı tam anlamıyla yağ gibi yumuşatıp, açmadı. Kokusu güzel. Fakat, tekrar almam. Belki saçım çok kuru geldi belki de boyalı olması etkiledi.

Bioblas sprey saç kremini ise severek bitirdim. Saçlarımı duştan sonra çok güzel açtı. Hatta bunu kullandığım dönemde saç kremi kullanmadım bile. Kokusu ve verdiği yumuşacık his enfesti. İndirimlerde denk gelirsem mutlaka alacağım bir ürün.

Duru duş jellerini zaten çok seviyorum. Migros marketlerinde de çoğu zaman 1+1 olunca stokluyorum. Bu iğde özlü olanın kokusuna ve kalıcı nemlendirme özelliğine bayıldım. 


Coslys 'i severek kullanıyordum ama son zamanlarda yüzümü yakıp, kızartmaya başladı. son kullanma tarihinin bitmesine daha çok olmasına rağmen niye böyle bir tepki verdi anlamış değilim. Bayağı yarım ama çöp oldu.

Lavanta kolonyası her zaman limondan sonra ki favorimdir. Çoğu insana ağır gelse de ben seviyorum rahatlatıcı kokusunu. Selin ise her zaman favorim.

Benri 'nin bu minik boyunu seyahatlerde kullanıp bitirdim, çanta boyu olduğu için hep yanımdaydı. Extrem bir etkisi olmasa da fiyatına göre alınabilir bir ürün.

Perlodent markası ise bildiğiniz gibi Rossmann mağazalarında satışta. Bu ultra soft tipini çok sevdim. Şu an Humble Brush'ı deniyor olsam da denk geldikçe stoklayacağım bir fırça.


All About Eve hijyenik bölge temizleme mendillerini ne zaman aldım hatırlamıyorum Avon'dan almıştım. durduğu yerde kurumuş, direk çöp.

Sleepy ıslak mendilleri resmen stoklu aldıklarımdan. Gratis'lerde 3'lü kutularından her seferinde alıyorum mutlaka.

Sephora'nın bu güllü yüz maskesi ise bir alışverişimde hediye verilmişti. Yüzüme büyük geldi (: Öyle olunca sürekli elimle tutmak zorunda kaldım. Fakat, nemlendirici ve aydınlatıcı özelliğini sevdim.


Klasik kullanım ürünleri. Facelle deney yapmayan pedler arasında, tavsiye ederim. Rossmann mağazalarında satışta.


Beauty Formulas tüy dökücü kremi Watsons'a gittiğim dönemlerde almıştım. Şükür bitti.

Elf'in mat dudak kalemini dibine kadar kullandım. Tavsiye ederim, internette satıcılarda denk gelirseniz kaçırmayın.

Flormar Crazy Look maskarayı çok seviyordum, özellikle rengi şahane bir maviydi. ama kurumaya başladı artık.

Aynı şekilde Nuxe lip gloss da bozulmaya başlayanlardan.

Atelier Rebul'un bu göz altı serumu anlayamadığım bir şekilde bozuldu çabucak. Yapısı sürdükten sonra pul pul dökülme yapınca kullanmayı bıraktım.

Stop Ever'in ürünlerine ayrı bir yazıda yer vereceğim ama kesinlikle kurtarıcı ürünler. Adet ağrıları için olan bu pedi ben idrar yollarımı üşüttüğümde kullandım ve inanılmaz rahatlattı.

Diğer kalanlar da klasik tester, süresi dolan ürünler.


Boya konusunda yine yıllar önce ki favorim Palette'e döndüm. Rengi yine Patlıcan Moru olarak seçtim. Blogumda hala en çok okunanlar ve ara ara soru gelen yazılar arasında bu boya. Yaz geldiği için son boyamamdı artık.

Hobby'nin duş jellerini seviyorum. Adana'da Platin mağazalarında sık sık indirime de giriyor. Bu da Deniz Mineralli çeşidiydi. Dibine kadar kullanımımdan sevgim anlaşılıyor bence.

Moshos Garden'a ait Hot Cloth ise hep favorim. Bitince yenisini açarım genelde. Yenisi açılmak üzere yani (: Hazır indirimler varken göz atın derim.

Bu ay bitenler yazımı geciktirmiş olsam da yazmanın mutluluğundayım resmen. Ve bitenleri çöpe atmak gibisi yok.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiler (;

Yorumlar

  1. Bioblas sıvı saç kremini kestirdim gözüme, onu denicem :)) Güzel bir yazı, sevgiler!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü