Ana içeriğe atla

Foreo Luna 3 | Hassas Ciltler Icin En Etkili Yüz Temizleme ve Masaj Cihazı


Herkese Merhaba,

Uzun zamandır beklettiğim bir yazıyı sizlerle paylaştığım için oldukça mutluyum. Öncelikle FOREO'yu almadan önce çok araştırdım, çok kararsız kaldım. Güvendiğim bloggerlar da kullanıp, olumlu yorumlayınca tamam dedim. 

Foreo'dan önce bu tip yüz temizleme cihazlarından kullanmamıştım. Genelde temizleme pedi, fırçası ya da süngeri olmuştu kullandıklarım. Çünkü, cihaz alacaksam ömürlük olsun kafasındaydım. Bu yıl da tam Covid sebepli cilt bakım merkezlerine gitme işimiz durunca tam zamanı dedim. Evde cilt bakımı ve yüz temizleme rutini için FOREO'nun ürünlerine hemen göz attım. Trendyol Anneler Günü indirimi vasıtasıyla düşünmeden hemen cildime en uygun olacağını düşündüğüm FOREO LUNA 3'ü ve Lila renkli olan hassas ciltler için cilt bakımına yönelik önerilen çeşidini tercih ettim. İsveç tasarımı olduğunu bilmek de onların cildine sahip olabilirim umuduyla daha çok teşvik ediyor (:

Gelelim paket içeriğine; 1 adet LUNA 3, taşıma çantası, şarj aleti ve serum tester. 

foreo luna 3

foreo


Ön yüzeyi hassas ciltler ve yüz temizleme ürünlerine (köpük, jel, vs.) uygun olarak için dizayn edilmiş silikon kıllardan oluşurken; arka yüzeyi yine silikon olup, serum ya da krem uygulamasına uygun olarak tasarlanmış dalgalardan oluşuyor.

Dediğim gibi bendeki hassas ciltler için yani Lila renkli olan modeli ve hassasiyetinin sırrı yumuşacık silikon yapısı. 

Lila haricinde mavi ve pembe renkli, sırasıyla karma ciltler ve normal ciltler için özel olarak tasarlanmış modelleri de bulunuyor. Silikon yapıları haricinde tabi ki bir diğer en önemli fark silikonların düzeni. Dakikada 8000 T-sonic titreşim ile cildin en derinlerine kadar ulaşıp tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Farklı cilt tiplerinin ihtiyaçları da farklı olacağı için silikon görüntüleri de farklı. Şarjı dolu olarak ulaşıyor ve tek şarjla ortalama 650 kullanım sağlıyor. Yani tatillerde yanınıza alıp götürmeniz için hiç bir sakınca yok. Şarjı azaldığında uygulama üzerinden ya da yanıp sönen ışığından takip edebilirsiniz.

Silikon uçlu taraf temizlik, arka taraf ise masaj modu için tasarlanmış. Foreo for You uygulaması ile çalışan 4 farklı masaj modundan dilediğinizi seçip, cilt bakım rutininize ekleyebiliyorsunuz. Bu masajlar; göz çevresi, yüz şekillendirme, boyun ve ağız-çene çevresi için tasarlanmış. İsterseniz -ki vakit ayırabilirseniz hepsini de aynı gün yapabilirsiniz. Ben ilk aldığım günlerde hepsini sırayla yapıyordum kabul ama son zamanlarda biraz tembellik yapıyorum (:

Uygulama sesli (Türkçe) ve hareketli görsel olarak yönlendirmeleri yapıyor. Hatta yüzünüzdeyken farklı bölgelere geçiş öncesi ufacık bir mola verip titreşimi değiştiriyor bunu kullanırken rahatlıkla hissedebilirsiniz.



Yukarıdaki ekran görüntüsü yüz temizleme modu için. Masaj moduna geçin kısmına dokunduğunuzda sizi aşağıdaki ekran görüntülerine yönlendiriyor. Cildim bu dönemlerde karmaya döndüğü için normalde ve önerileni de 8 olmasına rağmen ben 10 yoğunluk derecesini kullanıyorum.





Ben masaj modlarından en sık göz ve kaş bölgesini kırışıklıklardan arındıran Eyes on prize ve cildin hatlarını belirginleştirip, iyileştiren Contour Crazy modlarını kullanıyorum. Tüm masaj modları kullandığınız serum ya da krem için en uygun dokunuşları gerçekleştirerek, ürünün etkilerini arttırıyor.

Ve tüm bunlar için yine Foreo for You uygulaması üzerinden yoğunluk ve sürelerini dilediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.




Görünen rakamlar benim kullandığım kendi ayarlarım. Siz istediğiniz şiddet ve süreyi kendiniz değiştirebilirsiniz.




Temizleme için benim tercihim yoğunlukla köpük formlu ürünler. İçerisinde tanecik bulunan, peeling etkili ürünler önerilmiyor.


O gün hangi ürünü ya da hangi bakımı yapmak istiyorsam ona uygun masaj modunu seçip, uygulamayı başlatıyorum. Mesela göz çevresi bakımı yapacaksam göz kremim ya da serumumdan tercihimi yapıp, devam ediyorum. Ya da günlük masaj moduysa ona uygun ürünleri seçiyorum.

Farkettim fazla görüntülü bir yazı oldu ama başka türlü anlatılması imkansız (: Benim bu yıl için yaptığım en mantıklı alışverişim diyebilirim. Luna 3'ten önce ve sonrasını özetlemem gerekirse; Luna 3'süz yüzümü temizlediğim zaman parmaklarım pürüzsüzlüğü hissetmiyor hala kalıntı varmış hissi veriyor. Oysa Foreo Luna 3 tertemiz hissi gözle görülür şekilde yansıtıyor. Elimle yüzüme dokunduğumda yumuşacık, pürüzsüz ve derinlemesine cilt temizliği yapılmış hissi muhteşem bir duygu. 

Uygulama üzerinden çalışmasına rağmen temizlik modu için Foreo'nuzun arkasında yer alan tuşa 2 kez dokunmanız yeterli. Ancak masaj modu için uygulama şart. Umarım ilerleyen dönemde Apple Watch üzerinden de yönetilebilir (:  Yazının sonunda yüz bakım rutinimde farklı ürünler kullansam da Foreo Luna 3 sabit. 

Foreo Luna 3'ü sadece su altından geçirerek ve hafifçe dokusuz bir bezle kurulayarak kendi haline bırakabilirsiniz. Ultra hijyenik silikon yüzeyi bakterilerin birikimine engel oluyor. Ürünü detaylı incelemek isterseniz foreo.com.tr adresini ziyaret edebilir, satın almak isterseniz ise Trendyol ve Sephora gibi satış noktalarını tercih edebilirsiniz.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiler (;

Yorumlar

  1. ben de de luna 3 mini var parlaklık modunu çok sevdim hem masaj da yapıyor...

    YanıtlaSil
  2. bende almak istiyorum ama fiyatı biraz pahalı:(
    sevgiler
    makyajlikareler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef ama ara ara güzel indirim yapıyorlar (: Bir de artık cilt bakımına gidemeyeceğimizi düşünürsek.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü