Ana içeriğe atla

Ozonlabs - O3rss Probiyotik Yüz Temizleme Köpügü

 

ozonlabs probiyotik

Herkese Merhaba,

Geçtiğimiz haftalarda denediğim ve şurada ayrıntılı bir şekilde yazısını yazdığım Ozonlabs Volkanik Maske'den sonra ülkemizde bir ilk olan Ozonlabs Probiyotik Yüz Temizleme Köpüğü ile tanıştım.

İçeriği dolu dolu ama her şeyden önce ürüne adını da veren Probiyotik nedir, kısaca onu anlatayım. Probiyotikler, insan sağlığı ve fizyolojisi için pozitif etkili canlı mikroroganizmalardır yani bildiğimiz ve duyduğumuz kadarıyla faydalı bakterilerdir. Probiyotikler yararlı bakteriler olduğu için zararlı bakterilerle savaşarak bir savunma mekanizması gerçekleştirirler. Koruma ve kalkan oluşturarak tüm zararı en aza indirmeye çalışırlar. Dolayısıyla bağışıklık sistemimizi güçlendirmek ve bu güçlü yapıyı korumak en bilinen görevleri. 

Bağışıklığın düşmesi tüm vücudumuzu etkilediği gibi cildimizi de kolaylıkla etkileyebilir. Cilt solgunluğu, pullanma, kaşınma, kızarma ya da dökülme vs. hepsi düşük bağışıklığın dönem dönem belirtileri olarak karşımıza çıkabilir. Gıdalar ya da probiyotik içeren ilaçlarla vücudumuza takviye yaptığımız gibi cildimize de takviye yapmamız çok doğal. Bu durumda probiyotik içeren ürünleri kullanmamız en doğrusu. Cilt temizliğinden başlayarak, devamında gelen tüm süreçlerde probiyotik kullanımına önem vermeliyiz.

ozonlabs

İçerikte;
* Avokado yağı
* Zeytinyağı
* Aynısefa çiçeği
* Yeşilçay
* Papatya
* Ginseng
* Ihlamur gibi bitkisel özlerin yanında Allantoin ve Lactobacillus yer almakta. Lactobacillus iyi huylu bakteri grubu olup, cilt üzerinde koruyucu kalkan oluşturarak zararlı bakterilerin etkilerini yok ediyor. Allantoin ise ciltte suyu tutup, hapsediyor. Dolayısıyla nemi arttırarak kuru deriyi yumuşatıyor.

* Pro-vit B5, E, H ve B7 vitaminleri ise hücre yenilenmesinde etkili. Antioksidan ve iyileştirici özellikler ekleyerek cildin sağlıklı ve canlı görünmesini sağlıyor.

Sls, alkol, silikon ve paraben içermeyen bu köpük cildi kurutmadan ve ihtiyaç duyulan neme kavuşturan düzeyde bir temizlik sağlıyor. Probiyotikler kızarıklıklarla, akne ve egzama gibi cilt sorunları ile kolay bir şekilde savaşıyor.


Gün sonunda makyaj kalıntılarından kurtulmak ya da cildin üzerinde gün içinde biriken kirden arındırmak için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Elinize aldığınız 1-2 pompa köpüğü tüm cildinize yedirerek ya da herhangi bir temizleme cihazı / pedi üzerine sıkarak kullanabilirsiniz. Hafif dairesel hareketlerle masaj yaparak hem temizlik hem de cildinize canlılık kazandırabilirsiniz. Ilık su ile durulamanız yeterli. Kokusuz ve su ile kolaylıkla temizlenebilen bir ürün.

Ben temizleme cihazımla kullanmayı tercih ediyorum. Çünkü 2si birlikte daha derinlemesine bir temizlik sağlamış oluyor. Tüm cilt tiplerine uygun olan bu probiyotik temizleme köpüğü özellikle yaz dönemlerinde ısınan havayla birlikte karmaya dönen cildime çok iyi geldi. Temizleme sonrası yoğun bir nemlendirmeye ihtiyaç kalmaması en sevdiğim özelliği oldu.

Ozonlabs Volkanik Maskeden sonra sevdiğim bir diğer ürün oldu bu da markaya ait. Cildimde herhangi bir alerji, kurutma ya da gerginlik yapmadı. Sabah ve akşam düzenli kullanmaya devam ediyorum. Sizin Ozonlabs markasından kullandığınız bir ürün var mı, şunu da mutlaka denemelisin diyeceğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiler (;

Yorumlar

  1. Kübra kullanmaya başladığından beri baya merak ettiğim bir köpük bu; almaya sıra gelmedi :) ama bu ara probiyotikli her şeye taktığım için köpük de listemde :) güle güle kullan canım, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sorma canım sıraya giren girene, önceliklerine göre kullanıyorum artık yoksa tükenmiyor. Senin de yorumlarını merak ediyorum, çok öptüm (:

      Sil
  2. bu köpük temizleyiciyi çok sevdim ilk kez bir köpük temizleyici cildimi kurutmadı:)
    sevgiler
    makyajlikareler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü