8.13.2024

BEBEĞİNİZİN HASSAS CİLDİNE DOĞANIN ŞEFKATİNİ PHLOX BABY İLE GETİRİN

 


 BEBEĞİNİZİN HASSAS CİLDİNE DOĞANIN ŞEFKATİNİ PHLOX BABY İLE GETİRİN

 Bebekler, saf sevginin ve masumiyetin en değerli temsilcileridir. Phlox Baby, bu değerli varlıkların hayatlarına dokunmak ve onların her anını daha özel, daha güvenli kılmak için doğanın en saf ve etkili bileşenleriyle geliştirilmiş ürünler sunuyor. Bebeklerinizin hassasiyetine duyarlı bir şekilde geliştirilmiş olan Phlox Baby ürünleri, onların cildine nazikçe dokunur, cildini besler ve korur. Makademya yağı, yulaf özü ve shea yağı gibi doğal içerikler, bebeklerin cilt sağlığını desteklerken, onları doğanın kucaklayıcı gücüyle tanıştırır.

 Phlox Baby ürünleri, bebeklerin hassas ciltlerine özel olarak üretilmiş, koruyucu, nemlendirici ve yatıştırıcı formülü sayesinde; bebeklerin keşfettikleri her yeni günün onlar için daha sağlıklı ve konforlu birer deneyim haline gelmesini sağlar.

 Sülfatsız Bebek Saç & Vücut Şampuanı

Phlox Baby Sülfatsız Bebek Saç & Vücut Şampuanı, bebeklerin hassas cilt ve saçlarına nazikçe bakım yapmak için özel olarak formüle edilmiştir. İçeriğindeki makademya yağı, cildin nem dengesini korur, inulin ise cilt bariyerini destekler ve kaşıntıyı azaltır.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı

Phlox Baby Sülfatsız Bebek Saç & Vücut Şampuanı 400 ml 299 TL

 Bebek Yüz & Vücut Losyonu

 Phlox Baby Yüz & Vücut Losyonu bebeklerin hassas cildine özel olarak formüle edilmiştir. İçeriğindeki makademya yağı cildin nem dengesini korur, shea yağı cildi yumuşatır ve esneklik kazandırır, yulaf özü ise cildin nemini artırır ve rahatlatır. Cildin beslenmesini ve nem dengesini sağlar.

 Tavsiye Edilen Satış Fiyatı

Phlox Baby Phlox Baby Yüz & Vücut Losyonu 400 ml 389 TL

Besleyici Masaj Yağı

Phlox Baby Besleyici Masaj Yağı, İçeriğindeki makademya yağı, cildin doğal nem dengesini korur; avokado yağı, koruyucu bir kalkan oluşturur ve derinlemesine nemlendirir; cupuaçu yağı ise yoğun nem ve besleyici özellikler sunar. E vitamini, cildin korunmasına ve uzun süreli nem tutulmasına yardımcı olur. Hipoalerjenik formülü, bebeklerin hassas ciltleri için uygundur.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı

Phlox Baby Besleyici Masaj Yağı 100 ml 299 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder