Ana içeriğe atla

#NelerBitti - 6

biten urunler

Herkese Merhaba,

Uzunca bir ara verdiğimin farkındayım. İş yoğunluğu, sezon sonu denetimleri, yeni proje hazırlıkları, ev taşıma eziyeti derken biraz koptuğum doğrudur buralardan. Ama yavaş bir dönüşle aranızdayım, mutluyum (:

Hazır taşınma aşamasında elime ne geçerse atarken, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri de paylarına düşeni alacaktı illa ki. Bende o gümbürtü de atmadan yazılarını yazıp atmak istedim.

Duş jelleri kategorisi ile başlayayım o halde daha fazla uzatmadan. Sanırım biten bu 3lüyü fazlasıyla sevdim. Arasından hangisi en çok derseniz hepsine de ayrı en yüksek puanı veririm. Madame Coco'nun kişisel bakım ürünlerini zaten çok seviyorum. Bu duş jeli de hem yapısı hem de kokusu ile benim kalbimi fethetti. Macherrdagaskar Vanilya'sı devam ürünleri olan losyon ve vücut spreyi ile birlikte kullandığınızda kalıcılığı ciddi ölçüde değişiyor. İndirime girdikçe stoklanacaklar arasında.

Watsonslarda satılan Superdrug markasına ait bu duş jeli serisinin de kokularına vurularak almıştım. İnanılmaz güzel kokulara sahip nerdeyse her çeşiti. Vişne ve Badem özlü olan bu duş jeli ise bir de göründüğü renk gibi pembe köpüklerle şaşırtıyor sizi.

Dermadolin markasına ait Seranem duş jeli ise benim gibi kuru ciltliler için ilaç niyetinde. Kış boyu severek kullandığım bir ürün oldu. Duştan çıktıktan sonra ekstra kremlenme ihtiyacı hissettirmemesi en büyük artısı. Tekrar alacağım bir ürün. Ayrıca çok da rahatlatan bir kokuya sahip.



Şampuan ve saç kremi kategorisi ise biraz karışık. Yine Dermadolin'e ait Ceradolin şampuan kuru saç derisi için biçilmiş kaftan diyebilirim. Aynı sorunu çözen diğer şampuanların aksine saçınızı sertleştirip, taramayı zorlaştıran bir yapısı da yok. Tam tersine ekstra krem kullanmışsınız gibi saçlarınız ellerinizin arasından kayıp gidiyor. Biraz ara verip tekrar döneceğim bir şampuan.

Giovanni markasını Gratis'lerde sıklıkla görüyorsunuzdur eminim. Bu şampuanın Wellness System serisinin sıkı bir hayranıyım. Aynı serinin şampuanı ile birlikte kullandığım bu saç kremini de en az şampuanı kadar seviyorum. Saç derime çok iyi geliyor, güzel yatıştırıyor. İndirime girdikçe stokladığım bir ürün.

Yves Rocher aslında kullanmıyorum hayvan deney politikalarından dolayı. Fakat elimde bu markaya ait zamanında aldığım o kadar ürün var ki ister istemez halihazırda almıyorsam da elimdekileri bitirmek adına kullanıyorum. Bu şampuanı kullanmak isteyenler varsa diye de hazır atıyorken bilgi vermek istedim. Aslında etkili bir şampuan fakat uzun süreli değil. 2-3 yıkamada problemi çözdüğünü zannetseniz de asla çözülmüyor. Ve saçım çok zor açılıyor kremsiz kullandığımda. Yeni serisi de elimde var onu da bitirip deneyimlerimi aktarırım illa ki.

gunluk sampuan

Özel günlerde ve günlük olarak tercih ettiğim bir marka Molped. Bu markanın ürünlerini seviyorum. Hem de uygun fiyatlı.

gunluk ped

En sevdiğim ve bittiğine en çok üzüldüğüm The Crystal'in Papatya ve Yeşil Çay özlü koltuk altı roll-on'u oldu bu sıralar. Çünkü hem cruelty free bir ürün hem de vadettiği şeyleri gerçekleştiriyor. Koltuk altında terlemeyi engellemediği gibi, kötü koku oluşumu ile savaşıyor. Fa ise önceleri çok sık kullanmama ve almama karşın artık tercih etmediğim bir marka hayvan deneylerine karşı firma bazında tutumlarından dolayı. Stok eritme çabasındayım yine. 96 saat diye yazdığı ibare ise tamamen safsata (:

crystal.fa

Cyrene'e ait bu şampuan ve saç kremi testerları ise kendini gösteren ürünlerin habercisi. Elimdekiler sakinleşince ilk fırsatta denemek istediğim tam boy ürünler arasında. 

sampuan.sac kremi

İşte bayıldığım bir marka Moshos Garden. Geçtiğimiz aylarda bitirdiğim Amber&Rose Kil Maskesinin ardından yeni seriyi kullanmaya henüz başlamışken evde bulduğum yarım maske beni inanılmaz mutlu etti. Yeniye ara verdim dolayısı ile. Böylelikle eski nesilden 2 kutu bitirmiş oldum. Bu da eskiye nazaran kil maskesine verdiğim önemi gösteriyor. Bu maske özellikle kuru ve hassas ciltliler için biçilmiş kaftan benden söylemesi.

Diğeri de yine Moshos Garden'ın ilk jenerasyon Sıcak Havlu Yüz Temizleyicisi. Tam 1. senesi dolmadan bitmiş oldu. arada yeni nesli de kullandığım için uzadı maalesef bitirmem. ama son ana kadar herhangi bir bozulma yaşamadım. Bu arada bu nesli ben yeni nesil temizleyiciye göre daha çok seviyordum. Kokusu ve yapısı daha güzeldi. Eminim ki yeni nesil de iyileştirmeler yapıldı ama bu ilk göz ağrım benim (:

organik bakim

Severek bitirdiğim bir diş macunu olan White Glo'dan çok memnun kaldım. Gratis'lerde arada indirime giriyor, almaya devam edeceğim. Çalkalama suyu etkili bu diş macunu gerçekten ferahlatıcı bir etkiye sahip.

dis macunu

Evet kısa ve öz bitenlerim bu ay da böyleydi. Bitsin eskiler, gelsin yeniler demenin tam zamanı şimdi. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiler (;

Yorumlar

  1. Bitirdiğin ürünler çok güzelmiş canım bu seranem dus haliyle moshoeu gardanı bende denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Kuru ciltli biri olarak Seranem duş jeli ilgimi çekti. Elimdekiler bitince deneyebilirim. Teşekkürler, sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Demekki alışveriş zamanı gelmiş:))))

    YanıtlaSil
  4. Yves Rocherin şampuanından hiç memnun kalmamıştım geçen sene kullandığımda. Moshos garden ürünlerini de bir türlü denemek kısmet olmadı umarım kısa zamanda denerim :)

    YanıtlaSil
  5. yenileri alma zamanı gelmiş görünüyor iyi alışverişler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah teşekkürler, bize hep bahane lazım alışveriş için (:

      Sil
  6. alışverişe teşvik bu yazılar hep :) yeni alışveriş vakti gelmiş gorunuyor

    YanıtlaSil
  7. çok verimli bir ay geçmiş crystal deodorant ve seranem şampuanları ben de kullanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynen öyle bir ay oldu. 2si de çok güzel ürünler (:

      Sil
  8. Merhabalar bitenlerinizi tavsiyelerinizi tek tek okudum bilgiler için tesekkurler. ..

    YanıtlaSil
  9. The Crystal'in Papatya ve Yeşil Çaylı roll onunu araştıracağım ;) teşekkürler

    YanıtlaSil
  10. Yeşil Çaylı roll cok ilgimi cekti dogrusu tesekkuler..

    YanıtlaSil
  11. Ben de seviyorum öyle elime ne geçerse atmayı..:)

    YanıtlaSil
  12. Cyrstal deodorant tekrar alacağım bir ürün olamadı ama Seranem şampuan çok başarılı gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa beğenmemenize üzüldüm , Seranem müthiş evet (:

      Sil
  13. Oh maşallah ne güzel ürünler bitmiş. Darısı başıma bakalım.

    YanıtlaSil
  14. Aslı'nın alış veriş zamanı gelmişşşş ,açılınn yenileri gecek:)

    YanıtlaSil
  15. Bitenler yazısı okumak pek bir keyifli. Ama yazması pek bi zhmetli. Sevgiler.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah kesinlikle, ama çok faydalı yazılar olduğunu düşünüyorum. Ben de çok keyifle okuyorum çünkü (:

      Sil
  16. güzel ürünler kullamıssınız ŞİMDİ ALIŞVERİŞ ZAMANI desenize :) LEZZET TRAMVAYI

    YanıtlaSil
  17. Şimdi gelsin yenileri o zaman :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  18. Ohh bitince de ayrı zevkli oluyordur :)

    YanıtlaSil
  19. Oooo birsürü ürün bitmiş :) seranem vücut şampuanını bende yeni edindim deneyeceğim. :) Yeni alışverişler dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. (: Teşekkürler, bakalım sizin yorumunuz nasıl olacak (:

      Sil
  20. Epey temizlik yapmışsınız, yenilerine yer açmışsınız :) Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  21. Ah ne güzel bir yorum bu böyle, faydamız oluyorsa ne mutlu bize (:

    YanıtlaSil
  22. Roll-onu merak ediyorum ben de, gelsin mi yeniler :)

    YanıtlaSil
  23. süper yenilere yer açılmış

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü