Ana içeriğe atla

Bioblas - Boyalı ve Röfleli Saçlar İçin Saç Dökülmesine Karşı Sıvı Saç Kremi


Herkese Merhaba,

En sevdiğimiz gün gelmiş bile. Bir kaç gün önce yaşadığımız deprem korkusunu henüz atlatamamış olsak da hafta sonunun gelmesi hepimizi mutlu etti. Uykudan uyandıran deprem sonrası akıllarımıza hep 1998 depremi gelse de çok anmamaya çalıştık. Zira o dönemde çok bilinmese de fazlasıyla kayıplar verdik Adana ve Ceyhan olarak. Allah bir daha göstermesin demekten başka çaremiz yok maalesef.

Gelelim başlık konuma. Uzunca bir zamandır kullandığım fakat nedense yazısını böylesine geciktirdiğim bir ürün. Saç kremi kullanmadığım da saçım genelde açılmıyor. Bunda kullandığım şampuanları rotasyonlu kullanmamın da etkisi büyüktü. Organik yada bitkisel özlü şampuanların çoğu saç kremi olmadan saçlarımı tam anlamda yumuşatmıyor çünkü. Hal böyle olunca bu tip şampuanlardan sonra saçımı açmak için Bioblas'a ait bu sıvı saç kremini tercih ediyorum.


Röfleli ve boyalı saçlar için olan bu sıvı saç kremi ayrıca saçların dökülmesine karşı içeriklere sahip. Benim saçlarımda neyse ki dökülme problemi yok ama olan saçlarımı güçlendirdiğini söyleyebilirim. Ayrıca çoğu ürünün aksine saçlarınızda ki boyayı ya da röfleyi akıtmıyor. Parlaklığının daha uzun sürmesini sağlıyor. Özellikle saç deriniz benim ki gibi kuruluk problemi ile sizi sinir ediyorsa bu krem saç diplerinizde herhangi bir sorun yaratmıyor.


Duş sonrası saçlarınızı taramadan önce uyguladığınız bu ürün saçlarınızın kolayca açılmasını ve taranmasını sağlıyor. Çok yağlı bir yapısı yok. Kokusu rahatsız edici değil. 


Bugünlerde denize giderken de yanıma aldığım bir ürün kendisi. Güneş ışığı ve deniz suyu saçlarımızı nasıl mahvediyor az çok yaşayarak, hepimiz görüyoruz bunu. Bioblas'a ait sıvı saç kremi ise bu olumsuz etkileri azaltıyor. Sprey formunda olması ise tam bir pratiklik örneği.

Tüm özellikleri ile severek kullandığım bir ürün. Bittikçe yenisi alınacak türde. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiler (;

Yorumlar

  1. işte bu ürüne şapka çıkartılır Aslıcım

    YanıtlaSil
  2. Benim saçlarım çok dökülüyor, hele boya yaptığımda ve devamındaki günlerde. Tutam tutam terk ediyorlar beni...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bioblas'ın boyalı saçlar için olan saç bakım serisini kullanmanızı tavsiye ederim, gerçekten etkililer (:

      Sil
  3. güle güle kullan ben de kullanmıştım bir zamanlar :)

    YanıtlaSil
  4. Daha önce şampuanını kullanmış ve memmun kalmıştım. Hala da kullanıyorum.Kremini de rahatlıkla alıp kullanabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aslında tüm ürünleri ihtiyaçlara cevap veriyor (:

      Sil
  5. Dolabımda bekleyen ürünlerden biri.En kısa zamanda denemeli o halde :)

    YanıtlaSil
  6. benim inatçı ince telli saçım bununla tanışırsa çokkk mutlu olacak o zaman :))

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir marka. Güzel bir ürün. Denemek gerek.. Sevgiler..:)

    YanıtlaSil
  8. gercekten cok faydali bir ürüne benziyor. saclarimi hic boyamadigim icin, isime yaramaz ama :))

    sevgilerle, paapatya

    www.paapatya.blogspot.de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağlıklı halini korumasına yardımcı olabilir yine de (:

      Sil
  9. kullanan arkadaşlarım çok menunlar gerçekten
    güzel paylaşım. takibe aldım

    bende beklerim
    http://tesetturnotlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  10. Benimde gerçekten beğenerek kullandığım bir ürün
    sevgiler
    şafak

    YanıtlaSil
  11. Nefis ürünleri var gerçekten kullandıklarımın hepsi güzel. Bu ürünüde almalıyım sanırım.

    YanıtlaSil
  12. Ben de seviyorum bunu elimden düşmüyor :)

    YanıtlaSil
  13. hmm başka modelleri de araştırayım ben

    YanıtlaSil
  14. Güzel bir ürünmüş cnm, aklımda o zaman ;) Tşkler...

    YanıtlaSil
  15. Ürün bayağı işe yarıyor anlaşılan, denenmeli o zaman!

    YanıtlaSil
  16. Sağlıkla iyi günlerde kullanın.Bioblas markası oldukça iyi.

    YanıtlaSil
  17. Farklı marka kullanıyordum. Bu markada tanıdık bir marka denemek lazım :) Sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü