Ana içeriğe atla

Eva Marée ile Dudaklarınız Zamana Meydan Okusun !


Fransız bilim insanlarının onayladığı dudakları doğal olarak dolgunlaştırıp sıkı ve pürüzsüz olmasını sağlayan bitkisel içerikli Eva Marée Lip Maximizer, bilimin ve bitkinin inanılmaz gücü ile teknoloji ve inovasyonu bir arada sunarak dudaklarda devrim yarattı.

Yüz güzelliğinizin tamamlayıcısı; gençliğin, sağlığın ve çekiciliğin simgesi dudaklarınızı estetik operasyona gerek kalmadan dolgunlaştırmak art ık Eva Marée Lip Maximizer ile mümkün.

Dudaklar, kimilerinde doğuştan ince ve belirsizken, kimilerinde yaşlanmaya bağlı olarak dokuların erimesiyle incelip kırışarak diriliğini kaybeder. Hem doğuştan ince ve belirsiz dudaklara hem de yaşlanmaya bağlı olarak incelen ve kırışan dokulara etki eden Eva Marée Lip Maximizer, İçeriğindeki patentli LipoFilliingComplex3 teknolojik aktif bileşeni sayesinde dudaklarınızın daha dolgun, sıkı, pürüzsüz olmasını sağladığı gibi dudak kontörlerini beklentinin ötesinde belirginleştiriyor ve dudağınıza doğal rengini veriyor.


Eva Marée Lip Maximizer gücünü ve etkisini LipoFiloFillingComplex3 bileşenini oluşturan Lonosome teknolojisinden ve özel bitkilerden alıyor. Bu bitki özlerinin başında Dictyopteris Membranacea okyanus bitkisinin ekstraktı geliyor. Lonosome içinde kapsüllenmiş bu bitkinin ekstraktı sayesinde Eva Marée Lip Maximizer, dudaklarda dolgun bir görünüm sağlarken dudak kontürlerini daha da belirginleştiriyor. Dudaklardaki pürüzsüzlük ve sıkılık özelliğini veren aktifler ise, Mangosteen meyvesinin kabuğundan patentli prosedür ile elde ediliyor. Aynı zamanda ayva meyvesinin çekirdeğinden elde edilen ayva-hidrojeli, cildi dengeleyerek daha fazla sıkılaşmasını ve pürüzsüzleşmesini destekliyor.

Fransa’daki güvenirlik testlerinden tam not aldı.

2 yıl süren araştırmalar sonunda üretilerek 44 ülkede marka tescili alınan bu ürünün dünyada henüz birebir muadili daha yok. Eva Marée Lip Maximizer içeriğindeki doğal LipoFillingcomplex3 aktif maddesi ve Lonosome teknolojisi sayesinde, dudak hacmini belirleyen etkenlerden biri olan adipozit dokuları besleyerek dudağı içten kaldırıp doğal bir dolgunluk sağlıyor.

Dudak derisinin en alt tabakasına nüfus ederek etkisini gösteren Eva Marée, 2014 yılında Fransa’nın uluslararası alanda tanınmış Dermscan klinik test laboratuvarlarında, 22 gönüllünün üzerinde uzmanlar tarafından yapılan invivo-invitro klinik, etkinlik, dermatolojik ve güvenilirlik testlerinden tam not aldı. Yapılan testlerde dudağı doğal olarak dolgunlaştırdığı, herhangi bir yan etkiye ve alerjik bir reaksiyona sebep olmadığı bilimsel olarak ispatlandı.
Yüzde 90 daha dolgun dudaklar...

Eva Marée kullanıcılarına göre 28 günlük etkinlik test sonuçlarında %81 daha dolgun, %77 daha sıkı, %96 daha pürüzsüz; 56 günlük test sonuçlarında ise %90 daha dolgun, %95 daha sıkı %96 daha pürüzsüz olduğu sonuçları elde edildi.

Temiz cilde günde iki defa kullanım ile uzun süreli gözle görülür pürüzsüzlük ve dolgunluk sağlayan Eva Marée tüm kadınlar için bitkisel içeriğiyle doğal ve etkili bir çözüm sunuyor. Ürün, aynı zamanda dudak yağ enjeksiyonu yaptıranların kullanması halinde de etki süresini uzattığı için tamamlayıcı bir ürün özelliğinde.


Şu anda eczanelerde bulabileceğiniz Eva Marée Lip Maximizer, yakın zamanda kişisel bakım zincir mağazalarında da satışa sunulacak. Fiyatı 79.90 TL olan bu ürün ile ilgili ayrıntılı bilgiyi ise www.evamaree.com adresinden ve sabit hatlar üzerinden ücretsiz ulaşabileceğiniz 0800 261 10 20 nolu çağrı numarasından edinebilirsiniz.

Yorumlar

  1. Bu ürünü ilk kez sizden öğrendim.. Teşekkürler paylaşımınız için...

    YanıtlaSil
  2. hiç duymadım işe yarar mı acaba merak ettim..

    YanıtlaSil
  3. ihtiyaç duymuyorum çok şükür =)

    YanıtlaSil
  4. Fiyatı biraz tuzluymuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben geçen ay dudaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırdım 800 tl verdim ve tam istediğim gibi olmadı,anlaşılıyor :( ürün işe yarıyorsa 79 tl çok da pahalı değil. Ceren

      Sil
  5. Bilgilendirme için teşekkürler, dudaklarının inceliğinden şikayet eden bi arkadaşıma tavsiye edicem :)

    YanıtlaSil
  6. geçen gün Nişantaşında gördüm, Valikonağı eczanesinde. Eczacı iyi satıyor, güzel ürün dedi. Yarın alıcam. yorum yazarım yine.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir ürüne benziyor.Merak ettim şimdi ;)

    YanıtlaSil
  8. Cok ilgimi ceken bir urun ama almaya nedense cesaret edemiyorum :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü