Ana içeriğe atla

Güzellik Minerali Silis İle Cildinizi Kırışıklıklardan Koruyun


ZAO; Zen ve Tao felsefelerinden aldığı ilhamla içeriği organik tarımdan elde edilen ürünlerle hazırlanıyor. Petrokimya endüstrisi ve sentetik kimyasallarla ilgili herhangi bir içerik madde içermeyen ZAO Organik’in kalitesi ve güvenilirliği ise sertifikalarıyla ispatlı. Premium Organik Sertifikası, Cosmetique Charte Cosmebio (BIO), ECOCERT, Vegan, Cruelty-Free International, %100 Naturel, Rechargeable Refillable sertifikalarının hepsine birden sahip olan Türkiye’deki tek kozmetik markası ZAO’nun %100 doğal ve organik ürünlerinde hem antiseptik ve hem de anti bakteriyel özellikteki mikronize gümüş tozu bulunuyor.

Sağlık ve güzellik için vazgeçilmez olacak kadar önem taşıyan silise cildinizin 20 yaşından sonra daha çok ihtiyacı olduğunu biliyor musunuz? ZAO’nun içeriğindeki yoğun bambu özlerinde bulunan ‘cilt dostu güzellik minerali silis’ ile doğal bir ışıltı katacak olan makyajınız yüzünüzde yaşlanma kaynaklı kırışıklıklara karşı da kalkan olacak.

Cilt güzelliği ve sağlığı denildiğinde akla gelen faydalı minerallerin başında namı diğer ‘güzellik minerali’ silis geliyor. Oksijenden sonra yeryüzünde en fazla yer alan element olan silis,aynı zamanda insan vücudunun gelişimi için gerekli 25 element arasında en çok bulunan üçüncü element...

Mineral ve vitaminlerin vücut tarafından etkili şekilde emilmesine ve sindirilmesine destek olan silisin cilt sağlığı üzerindeki faydaları ise oldukça etkileyici. Kollajen ve elastin liflerini güçlendirerek dokuların elastikiyetini sağlayan cilt dostu bu mineral, bu özelliğiyle cildi sıkılaştırıp, yaşlanmadan kaynaklı kırışıklıkları önleyen bir etkiye sahip.

Peki sağlık ve güzellik için vazgeçilmez olacak kadar önem taşıyan silise cildinizin 20 yaşından sonra daha çok ihtiyacı olduğunu biliyor musunuz? Yada silis eksikliğinde en çok dikkat çeken değişimlerin erken kırışıklık ve ciltte sarkıklık şeklinde kendini gösterdiğini?

Cildi dışarıdan silis ile beslemek gerek

İnsan vücudunda yaklaşık 7 gram silis bulunuyor. Bu miktar, demir içeren diğer minerallere göre oldukça yüksek. Vücudun bağ dokusunu oluşturan kollajen ve elastinin ise 20 yaşından sonra sentezlenmeyen silise ihtiyacı oldukça fazla. Bu ihtiyacı karşılamak de ancak cildi dışarıdan silis ile beslemek ile mümkün.

Silis bambuda, bambu ZAO’da

Cildin canlı ve sağlıklı görünümü için silise olan gerekliliği dikkate alarak içeriğini hazırlayan ZAO Organik, ürünlerinin özünü, silisyumun en fazla bulunduğu bitki olan bambudan oluşturdu. Bambu sapının diğer bitki bölümlerinden çok daha yüksek silisyum konsantrasyonuna sahip olması, en önemli etken maddesi bambu olan ZAO Organik ürünlerini birer silis zengini doğal makyaj ürünleri haline getiriyor.


ZAO Organik Makyaj; Ürünlerinde Silis’i üç farklı formda kullanıyor

Organik tarımın sağladığı doğal zenginliği ürünlerine yansıtan Fransız makyaj markası ZAO, derinin onarımına yardımcı olmak üzere organik silis ihtiva ediyor. Toz halinde silis, sıvı formda silis, yağ formunda silis olmak üzere bambu bitkisinin üç farklı bölümden elde edilen silis içeren ZAO Organik ürünleri, böylelikle Türkiye’de organik makyaj ürünleri içinde tek olma özelliğine sahip bulunuyor.

Silisyumun Sağlığa Yararları

Cilt Görünümünü Korur: Silisyum cildin sarkık hale gelmesini önler ve kollajen yapıya verdiği destek ile cildin doğal ışıltısını geri verir.

İyileşme Sürecine Yardımcı Olur: Silisyum, ayrıca kırıklarda iyileşme oranını artırmada yardımcı olur.

Mukozayı Onarır: Silisyum, susuz kalmış bir vücutta ve solunum sisteminde mukozayı onarır.

Saç Dökülmesini Önler: Saç dökülmesi veya saç incelmesi özellikle silisyum başta olmak üzere besinlerden yoksun bir diyet alımının sonucudur. Silisyum, kalın ve sağlıklı saç büyümesini destekler. Ayrıca saçın ışıltısını ve parlaklığını arttırır.

Tırnak Kırılganlığını Önler: Silisyum tırnak sağ lığı bakımında kayda değer bir rol oynar. Parmaklarınızın çekici ve güçlü kalması için silisyum, tırnaklarınızın kalitesini arttırmaya ve birçok tırnak iltihabına karşı korunmaya yardımcı olur.

Kemikleri Güçlendirir: Silisyum iskelet sağlığının korunması için gereklidir. Kemik dokusunda kalsiyum gibi farklı minerallerin çökelmesini yükseltir.

Kemik Biçimsizliğini Önler: Eklemlerin ve kemiklerin büyümesi, bakımı için silisyumun kalsiyumu desteklemede çok önemli bir rol oynadığı saptanmıştır. Kemiklerin protein bileşeni olan kolajen miktarını artırarak, kemiklerde esnekliğe neden olur. Ayrıca çıkık ve kırık kemik iyileşme hızını arttırır.

Damar Sertliğini Önler: Atardamarlarda sert plak oluşumu, damar sertliğine neden olur. Skar dokusu ve oksitlenmiş kolesterol kan dolaşımını engelleyerek kan akışı tıkanıklığına yol açar.

*Basın bültenidir

Yorumlar

  1. Fondötenini kullanıyorum.Allıklarını denemek için de sabırsızlanıyorum :))

    YanıtlaSil
  2. Hiç denemedim ama merak ettim.

    YanıtlaSil
  3. Merak ettim öneri için teşekkürler.Blogunuza üye oldum. Bende makyaj ve bakım üzerine yazıyorum. Bloguma beklerim:)
    nurluguzellik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  4. çok yararlı bir yazı olmuş.Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler güzel öneriler var içeriğin de .
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Daha önce denemedim ama güzel bir kreme benziyor, denemek lazım.

    YanıtlaSil
  7. Bende daha önce denemeyenlerdenim. Bilgiler için teşekkürler not ettim (:

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü