Ana içeriğe atla

Acvit Siyah Maske


Acvit Siyah Cilt Ve Yüz Maskesi -Yıkanabilen Siyah Maske

Uzun Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Çalışmaları Sonucunda Üretilmektedir. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. 

Cildinizi Her Daim Canlı ve Diri Tutabilmeniz Mümkündür.

İçeriğindeki doğal bitkisel mineraller sayesinde siyah leke, sivilce, vb gibi arzu edilmeyen sorunların giderilmesine yardımcı bir çözüm olan Acvit Siyah Cilt ve Yüz Maskesi, cildinizin rahatça dinlenip nefes almasını sağlamaya yardımcı olur. Nitekim kullanıma başladığınız ilk andan itibaren, hızlı bir şekilde etkisini görebileceğiniz bu maske sayesinde, seneler boyunca sıkıntısını çektiğiniz siyah lekelerden kurtulabilirsiniz.

Mükemmel Görünümlü Ciltler İçin Yüz Maskesi

Cildin elastikiyetini arttırmaya yardımcı olan Acvit Siyah Cilt ve Yüz Maskesi; herhangi bir alerjik reaksiyon durumuna sebebiyet vermemekle birlikte, cildin daha canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olmaktadır. Cildinizin renk tonunu arzu ettiğiniz bir moda kavuşturabilmeniz için mineral destekli formüle sahip Acvit Siyah Cilt ve Yüz Maskesini, düzenli kullanarak pürüzsüz, canlı, yumuşak ve ışıldayan bir cilde sahip olabilirsiniz.

Temiz bir cilde 2 gün aralıklarıyla haftada 3 kere kullanmanız gereken Acvit Siyah Cilt ve Yüz Maskesi, her daim canlı ve ışıldayan bir yüz görünümü için, sizlere mükemmel ayrıcalıklar sunmaktadır.

SİYAH MASKE NEDİR ?


Siyah maske yıllarca toprağın altında bekleyen polifenolleri çok yüksek oranda içeren cilt sağlığı ve güzelliği için Acvit kozmetik tarafından geliştirilen cilt sağlığı ve güzelliğinizi sağlamaya yardımcı doğal bir üründür. Dermatolojik testleri İtalya Chelab Laboratuarları tarafından yapılmış ve herhangi bir alerjiye veya iritasyona sebep olmadığı bu testlerce kanıtlanmıştır. Herhangi bir boyar madde içermez, rengi içerikte kullanılan özütlerin doğal rengidir.

Neden Siyah Maske ?

İçeriğinde zengin doğal polifenoller, çinko, molibden, kalsiyum, potasyum mineralleri ve suda çözünen vitaminler mevcuttur.

İlk yarım saatte etki görmenize yardımcıdır.

Ekonomiktir kullanımı pratiktir güzellik merkezlerinde saatlerce beklemeden evinizde rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

Neden Siyah Maske ile Diğerlerinden Daha Kısa Sürede ve Etkili Sonuçlar Elde Edilir ?

40 kg. civarı bitki ve meyve özünden elde edilebilecek polifenol oranları Siyah Maskede tek bir pakette konsantre olarak sunulmaktadır. Bunun sonucu olarak sıradan maskelerde onlarca uygulamada elde edilebilecek sonuçlar ilk kullanımdan itibaren ciltte yumuşatıcı etki, parlaklık, gözeneklerde açılma, orjinal cilt rengi, elastikiyet, siyah noktalardan arınmanıza yardımcı olmaktadır.

NASIL ETKİ EDER ?

Siyah Maske yüzünüzdeki doku ve hücreleri zengin biomineral içeriğiyle besleyerek uygun deri görünümünü sağlamaya yardımcı olur. Üst deri üzerinde peeling etkisi yaparak pürüzsüz ve taze bir deriyi hazırlayarak Siyah nokta, sivilce ve leke gibi oluşumları engellemeye yardımcı olur. İçeriğindeki zengin polifenol özütü sayesinde kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur, yaşlılık görünümünüzü azaltmaya yardımcı olur, cilt dokusuna zararlı olan maddeleri ciltten uzaklaştırarak yüzünüze genç ve parlak bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur. İçeriğinde bulunan %33 polifenol özütünün etkisini elde etmek için tam tamına 11-15 kat daha fazla bir bitki maskesini yapmanız gerekir.(bitkilerde ortalama %1-4 polifenol bulunmaktadır.) Cilt bakımında polifenollerin; kollajen sentezini uyarması ile hasarlı dokunun onarılarak cildin yenilenmesi, sonuç olarak da siyah nokta, sivilce, kırışıklık gibi cilt sorunlarının daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde bakımı sağlanmasına yardımcıdır.

Mineral bakımından çok zengin olan maske, cildi toksinlerden, kirden ve yağ fazlasından arındırmanıza yardımcıdır.

Cildin sıkılaşmasına yardımcı olarak, gözeneklerin görünümünü minimize eder. Ferahlamış, canlanmış yeni bir cilt görünümünü ortaya çıkarmak için cildi toksinlerden arındırma ve kirlerden temizleme yeteneğiyle bilinen mineral yönünden zengin binlerce yıldır toprağın altında bekleyen doğal polifenoller içermektedir. Derinlemesine nüfuz eden arındırıcı etkisi gözeneklerdeki fazla sebumu giderebilir, cildinizi pürüzsüz ve taze bir hale getirmeye yardımcı olur.

Oksijen alımını arttırıp ciltte hapsolan sıvıları dışarı atarak cildi yatıştırmaya yardımcı olur.

Siyah Maske uygulamasının cilt üzerindeki etkileri nasıl gözlemlenmektedir ?

İlk uygulama;

Maske ilk uygulamada gözeneklerin içine kadar nüfuz ederek genişlemiş gözeneklerde oluşan siyah noktaların yüzeye doğru çıkartılmasını sağlar. Cildin ışıldamasını ve elastikiyet kazanmasına yardımcı olur. Cilt tonunu düzenlemeye yardımcı olur.

3.-4. Uygulama;

Bu aşamadan sonra cildiniz siyah noktalardan arındırılmış olur. Akne probleminin azalmasına, Cildin pürüzsüzleşmesine, Cilt lekelerinin yavaş yavaş yok olmasına yardımcı olurken cildin de daha taze daha canlı hale gelmeye başlamasına yardımcı olmaktadır.

8.- 10. Uygulama;

Bu aşamadan sonra cilt yüzeyinde gözle görülür derecede düzelme fark edilir. Siyah noktalar, lekeler ve aknede belirgin derecede azalma gözlenir, genişlemiş gözeneklerde fark edilir sıkılaşma gözlenebilmektedir. Alın ve göz çevresinde de ince çizgilerin ve kırışıklıkların azalması fark edilebilmektedir.

Siyah Maskede Bulunan Polifenollerin Cilde Faydaları Nelerdir ?

Polifenol molekülü cilde nüfuz edip kolayca emilerek yeni cilt hücrelerini yenilemek üzere sürekli besleyen etkin bir taşıyıcı kurye gibi görev yapmakta ve hücresel düzeyde şu faydaları sağlamaktadır:

Cildi zararlı serbest radikallerden korumak

– ANTIOKSIDANLAR – Yaşlılık belirtileri ve kızarıklık ve şişliklerin azaltılması

– ANTI-ENFLAMATUAR – Apaçık bir ten ve cilt hücrelerinin yenilenmesi

– BESLEYİCİ KURYE SİSTEMİ – Gençlik parlaklığının korunması ve hasarlı/yıpranmış cildin onarımı

– BİYOELVERİŞLİ BESLEYİCİ – Yuvarlak, yumuşak ve pürüzsüz cilt ve toksin ve kirlerin dışa atılması için

– ASTRENJAN – Aknesiz bir cilt için derin temizlenen gözenekler


KULLANIM ŞEKLİ

Siyah Maske bütün vücuda uygulanabilir. Bir fırça veya parmaklar yardımıyla cilde uygulanarak 30 dk. bekletilir. Daha sonra ılık su yardımıyla cilt temizlenir. Soyulabilir maskeyi tercih ettiğiniz takdirde kuruması için 15-25 dakika beklenir ve soyularak kaldırılır. Haftada 2-3 kez kullanılmalıdır. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Polifenollü Maske: Cilde canlılık ve dinçlik kazandırır.

Yüz, cildin en ince ve hassas olduğu bir bölgedir. Çevre ile sürekli temas halinde olduğundan hava kirliliği, rüzgâr, kuru hava ve güneş ışınlarından olumsuz etkilenen yüz bölgesinin, pürüz, gerginlik, tahriş ve kırışıklıkları önlemek için düzenli cilt bakımıyla ekstra korumaya ihtiyacı vardır.

Polifenol doğal maske, sağlıklı cilt bakımı ve ekstra koruma için ciltle ilgili en son araştırmaların sonuçlarına göre geliştirilmiş bir cilt bakım sistemidir.

Polifenol doğal maskenin, cilt bakımındaki yüksek etkinliği içeriğindeki organik yapılı bioaktif polifenol etken maddesinden kaynaklanmaktadır. Avrupalı bilim adamları tarafından da yapılan çalışmalar göstermektedir ki polifenoller, serbest radikal gelişiminden koruma sağlayarak hücre zarlarının oksidasyonunu engelleyebilme yeteneği sayesinde cildi korumaya yardımcıdırlar.

Polifenollerin epidermal penetrasyonu kanıtlanmış ve tolerasyonu iyi olarak nitelendirilmiştir. Polifenollerin inflamasyona karşı etkilerinin asetil salisilik asit’in iki katı fazla olduğuna dair bulgular elde edilmiştir. Organik yapılı polifenollerin toksik madde ve siyah noktaları dışa çekme özelliği vardır.

Polifenoller ayrıca, kan dolaşımını düzelten ve cilt metabolizması ve hücre yenileme sürecini aktive eden vazodilasyonu da etkiler. Kollajen yapı taşları ve proteinler değişik görevler üstlenerek cildin taze ve pürüzsüz olmasını sağlarlar. Bunlardan herhangi birinin deformasyona uğraması, cildin görünümünü etkileyerek pürüzlü, çökük ve kırışık cilde sebep olabilir.

Polifenoller, zengin mineral tabanlı organik yapısında çeşitli bioaktif moleküller ihtiva eder. İnsan cildi için hayati önem taşıyan yapı taşları ve proteinlerin de arasında yer aldığı önemli mineralleri içeren Polifenol maske cildin metabolizmasını hızlandırıp, hücre yenileyici, sıkılaştırıcı, canlandırıcı ve kırışıklık önlemeye yardımcı etkileriyle cildin gençleşmesine yardımcı olur.

Cilde faydaları

Basitçe özetlemek gerekirse, polifenol molekülü cilde nüfuz edip kolayca emilerek yeni cilt hücrelerini yenilemek üzere cildi sürekli besleyen etkin bir taşıyıcı kurye gibi görev yapmakta ve hücresel düzeyde şu faydaları sağlamaktadır:

Polifenol Maskenin 5 Etkisi:

– ANTİOKSİDAN – Yaşlılık belirtileri, kızarıklık ve şişliklerin azaltılması
– ANTİİNFLAMATUAR –Hücrelerin yenilenmesi, ödemin giderilmesi, derinlemesine temizlenen gözenekler
– BESİN TAŞIYICI SİSTEM – Pürüzsüz parlaklığın korunması ve hasarlı/yıpranmış cildin onarımı
– ANTİMİKROBİYAL – Canlı, yumuşak & pürüzsüz cilt için toksin ve kirlerin dışa atılması
– KOLLAJEN STİMÜLATÖRÜ – Kollajen yapı taşlarının üretimini desteklemek

Merak ettiyseniz, detayları öğrenmek ve almak için: Acvit Siyah Maske adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiler (;

Yorumlar

  1. Bu siyah meskeyi çok denemek istedim ama hiç denk gelmedim gittiğim yerlerde. Gördüğümde hemen alacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyahmaskesatinal.com veya instagram @acvitkozmetic whatsapp - 05545331931

      Sil
  2. Oldukça marifetliymiş :) ilk kez duydum,teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. İyi bir ürüne benziyor sanki. Doğal olması çok iyi....

    YanıtlaSil
  4. Denenmesi gereken bir ürüne benziyor :)

    YanıtlaSil
  5. siyah noktaları temizleyen bir maske arıyorum ama hala bulamadım :(

    YanıtlaSil
  6. Acvit.Com.Tr - whatsapp 05545331931

    YanıtlaSil
  7. Ben instagramdan Acvit siyah maske sipariş ettim ve daha ilk kullanımdan gözle görülür etki yapti siyah noktalar azaldı ve lekelerimkn rengi açıldı çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü