Ana içeriğe atla

Nars Alısverisim ve Makyaj Uygulaması Etkinligi - Sephora Optimum Adana

Herkese Merhaba,

İşlerimin ciddi anlamda yoğunlaşmasından dolayı artık buralara istediğim vakitleri ayırmam giderek zorlaşıyor sanki. Günlük paylaşımlarımı da instagramdan yapınca sanki burayı unutuyorum.

Gelelim başlık konuma. 2 hafta arayla Sephora Optimum mağazasına Nars uğruna mekik dokudum resmen. 2 hafta önce ilk Nars alışverişimi gerçekleştirdiğimde aldıklarım fotoğrafta. O hafta Sephora'da 200 TL üzerine %20 indirim kampanyası da olunca daha mutlu oldum tabi.

Fiyatları;
- Orgasm/Laguna Kit: 69 TL normal fiyatı indirimli 55,2 TL
- All Day Fondöten: 145 TL normal fiyatı indirimli 116 TL



Sephora'dan ikinci alışverişim oldu bu. Verilen Estee Lauder testerları anneme gitti. Essence ordan alınmadı tabii ki, hatta bence almayın onu hiç. Beğenmediğim bir lipgloss.

Gelelim bir sonraki hafta yani geçen hafta gittiğim makyaj uygulaması etkinliğine. Nars alışverişimden sonra makyaj artistlerinin geleceğini bu güne katılıp katılmayacağımı sorduklarında direk evet dedim. Çünkü, makyaj yeteneğim çok zayıf ve öğrenmem gereken çok püf noktası var. Gerçekten de öyle oldu. Çok verimli bir gündü benim için.



Makyaj uygulamasında en merak ettiğim kontür uygulamasıydı. Makyajımı sildik ve kontür uygulaması nasıl yapılır baştan sona gittik. Onur Bey şahane bir insan. Sadece işi değil, yaşam felsefesi de fazlasıyla hoşuma gitti. Çok sıcakkanlı ayrıca hayvan sever daha nolsun (:

Eksiklerim;
- Makyaj bazı kullanmamam,
- Göz kapaklarımın düşüklüğünden dolayı yine far bazı kullanmamam,
- Makyaj öncesi cildimi yeterince nemlendirmemem,
- Concealer uyulamasını sadece göz altlarıma yapmam, göz çevresine dokunmamam.
- Kontür uygulamasında kontür çizgisini ve burun etrafını atlamam ve çeneyi yanlış yerden uygulamammış.

Hepsini uygulamalı öğrenmek daha da kalıcı oldu benim için.


Ve işte ortaya çıkan; benim için ruj bakımından iddialı ama pratik bir makyaj (: Bir sonraki etkinlikte göz makyajının ayrıntılarını öğrenip, deneyeceğiz. Peki bu etkinlikten sonra neler aldım fotoğrafta gördünüz. Şimdi fiyatlarını da yazayım tam olsun.

- Multi Protection Baz: 110 TL
- Kontür Kiti / Stick - Hot Sand/Laguna : 125 TL
- Göz Farı Bazı: 85 TL
- Velvet Mat Kalem Ruj (Consuming Red): 85 TL

Consuming Red Kalem Mat Ruj gerçekten benim için bir tarih dönümü oldu diyebilirim. Böylesine renkleri kullanmakta zorlansamda o kadar değişik ve güzel bir renk ki, bordo desem değil, kırmızı-kahverengi desem değil, vişne çürüğü / kurusu gibi değişik bir renk. Ayrıca Fall Winter 2016 koleksiyonuna ait bu renk şimdilerde en çok satanlarda. Bakalım alıştıktan sonra koyu renk rujlara kafayı takmam inşallah (:





Ayrıntılı yazıları ve fotoğrafları kullanımlarımdan sonra gelecek tekrar. Sizin öneriniz ya da fikriniz olursa yoruma yazabilirsiniz ürünler hakkında.



Testerlar yine anneme makyaj çantası bu sefer bana (:

Nars'ın hayvanlar üzerinde deney yapmadığını hatırlatmama gerek var mı bilmiyorum ama cruelty free bir marka. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiler (:

Yorumlar

  1. Bende Nars ürünlerini çok merak ediyorum. Aldığın şeyleri güzel günlerde kullanman dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tşkler, merağıma bende yenik düştüm sonunda Nars konusunda (:

      Sil
  2. ürünlerin hepsi çok güzel gözüküyor güle güle kullan bu arada saçını sen mi boyuyorsun :) sen boyuyorsan markası nedir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, saçlarımı son 2-3 aydır kendim boyuyorum evet. Su bazlı Jamaican, Acadia Jeans tarzı boyaları kullanıyorum. Hatta bir ara bu konuda da ayrıntılı bir yazı hazırlayacağım. Şu an kullandığım ve fotoğraftaki Vişne Kızılı. gittigidiyor.com 'da bir çok satıcıda mevcut (:

      Sil
  3. güle güle kullan kalem rujun rengi harika..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tşkler, zamanla alışacağım gibi bu renklere de (:

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü