Ana içeriğe atla

Tesettür Pazarı - Tunik Modellerinde Dikkat Çeken Ayrıntılar


Tunik Modellerinde Bu Yılın Dikkat Çeken Ayrıntıları
Bayanların tesettür tunik modelleri ve fiyatları seçerken modelin her yönden etmesine özen gösteriyor. Özellikle kapalı bayanların çok fazla tercih ettiği ve görünümlerinde de şık durduğu tunikler son dönem de hemen hemen her bayanın tercihi olmaya başladı. Fakat en çok kapalı giyim tarzını tercih eden bayanlar bu konuda daha avantajlılar. Son dönemde tuniklerde hem renk hem de model olarak şık tasarımların olması bu tarz giyinmeyi tercih eden bayanlarında yüzünü güldürmeyi başardı.





Hem Kaliteli Olmalı Hem De Rahatlık Sunmalı

Genel olarak günümüzde bayanlar tesettür alırken birçok detaya dikkat ederek satın almaktadırlar. Alacağınız ürün kaliteli olmalı ki size uzun süre kullanma avantajı sağlasın. Bunun yanı sıra üzerinize giydiğiniz kıyafet hem şık hem de rahatlık sağlamalıdır. Bunun başlıca nedeni hiç şüphesiz ki kendinizi daha iyi hissetmenizden geliyor. Bir diğeri ise her ortada daha rahat hareket edebilmeniz sizin açınızdan önem teşkil edecektir. Ayrıca bu sene tunik modelleri olarak en çok ön plana çıkan renkler, sar, yeşil, krem ve her bayanın vazgeçilmezi siyah renkler öncelikli olarak satılmaktadır. Bu renklerin desenli ve düz modelleri de bulunmaktadır. Özellikle seninin trendi olan çizgili ve çiçek desenli modelleri bu sene herkesin üstünde göreceğinizin garantisini verebiliriz.



Şıklık Önemli Fakat Günümüz Şartlarında Fiyatlarda Önemli

Hayatın bir gerçeği var ki buda ürün ne kadar kaliteli olursa olsun biz bayanların aklında şu geçiyor, tesettür tunik modelleri ve fiyatları hem şık ve trend model olmalı hem de uygun fiyatlı olmalıdır. Birçok mağaza genel olarak tesettür giyime ta anlamı ile hizmet vermiyor. Verenler de çok yüksek fiyatlar ile satış yapıyor. Sizler için açmış olduğumuz bu internet sayfasında hem istediğiniz modelleri bulabilir hem de uygun fiyatlarımızdan faydalanabilirsiniz. Ayrıca sayfamızda birçok ürünün beden farklı renklerini de bulmanız mümkündür. Tesettür giyim tercih edenlerin çoğu hep aynı dertten yakınırlar. Her yerde aynı model ve aynı tunikler olması hemen hemen herkesinde üstünde aynı modellerin bulunmasıdır.

Daha fazla ürün incelemek isterseniz: Tesettür Pazarı'nı mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Rahat ve modern görünümlü kıyafetleri evinizin rahatlığında kolaylıkla seçebilirsiniz.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiler (;

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü