Ana içeriğe atla

Tatil Notları Vol.3 "Olimpos / Olympos"




Evet tatil postlarım devam ediyor ama merak etmeyin tatilde değilim şu an. Deli gibi yoğun bir iş dönemine başladık. Koşturmacalarım tam gaz yani. Bunlar tamamen gidilecek yerler için, merak edenler için tavsiye postları.


Gelelim yeni durağımıza; Olimpos diğer adıyla Olympos. Buraya 4. gelişim. Abartmadım gerçekten öyle sadece geçen sene gidememiştim ondan önce ki 3 sene boyunca ve bu sene yine gittim. İlk giderken ki heyecanı her gidişimde yaşıyorum diyebilirim. 



Böylesine sakin, temiz bir denizi bulmak çok zor biliyorum. Ama Olimpos'un senelerdir bozulmayan, korunaklı bir doğası var. Her gittiğimde inşallah bozulmaz diyerek dua ediyorum dolu dolu.



Bu fotoğraflar için makinelerinizde fazla ayarlar, filtreler kullanmanıza gerçekten gerek kalmıyor. Çünkü doğa o kadar enfez bir şekilde dizayn edilmiş ki Tanrı tarafından tam anlamıyla büyüleniyorsunuz.




Kaş'ta ki tatilimi bitirdiğimde 3 günümü de Olimpos'a ayırmıştım. Olimpos benim için tatilden öte şeyler yaşatıyor. Doğa sizi alıp götürüyor, hiç geri getirmese olabilir mesela (: Antik kentin içinden dağ yolundan denize ulaşıyorsunuz. O dönemlerde yaşamak için şu an herşeyimi feda edebilirim. Nasıl güzel yerlerde yaşamışlar. Hikayelerini okudukça insan kendine geçiyor resmen.


 Antik Kenti gezmenizi şiddetle tavsiye ederim. Yapılar gerçekten o günlere götürüyor sizi. Antik Kenti gezerken ormanın iyice içlerine de girdiğiniz için geziniz tam anlamıyla doğayla anlam kazanıyor. Her gittiğimde de gözümden bir yerleri kaçırdığımı fark ediyorum.




Olimpos'ta Türkmen Ağaç Evleri'nde kaldım. Buraların benim için en güzel tesisi. Yemek sırasından şikayetçi olan çok oluyor ama bence çok da önemli bir problem değil yani. Yemek öncesi ve sonrası olan zamanlarda tesisin sağladığı ortam daha önemli. Bu sene şansımdan her gece canlı müzik de vardı ve tatil keyfini doya doya yaşattı. Siz yemek yerken başlayan müzik gece geç saatlere kadar devam ediyor. Odanıza gitseniz bile müzik sesi kulağınızda, Olimpos'un muhteşem ortamı bünyenizde misss (: Çiçeklere sarılmamdan anlaşılıyor sanırım ne kadar mutlu oldum.




Yazımın sonuna gelirken sizlere Olimpos hatıraları ile veda etmek istiyorum. Bunu alırken ufak bir totem yaptım tabi. Aşk gelsin dedim, arabamda her sabah aynı dilekle karşılıyorum bu bebekleri de. Ve paket yapılırken farketmediğim, Adana'ya geldiğimde açıp gördüğümde şok olduğum mağazada ki satıcının da küçük, sevimli notu. Hepimize aşk gelsin o zaman (:

Şortlar; LCW, Elbise: Mango (Eski sezonlardan), Papağanlı Atlet: LCW, Beyaz Atlet: GAP, Tulum: LCW, Şal: Sosyete Pazarı, Şapka: Annanemden hediye, Güneş Gözlüğü: Rayban, Saat: Lacoste, Ayakkabılar: Adidas, Converse, Çanta: Furla Candy Bag

Yorumlar

  1. ne güzel ne renkli bi poost olmuş Olimposa bi türlü gidemedim :) bu arada blogumda bi çekiliş var beklerim canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tşkler canım (: umarım gidebilirsin bir gün (; gelirim cnm bloguna da sağol davetin için (:

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü