Ana içeriğe atla

Fairy Platinium - 3'lü Mucize Bulaşık Makinesi Kapsülleri

Herkese Günaydın,

Geçtiğimiz haftalarda trndciler olarak Fairy Türkiye'den devasa bir paket aldık. Bize tek büyük boy paket, eşe dosta arkadaşa dağıtmalık ise mini deneme boy paketler yer alıyordu gelen kutularımızda. Fairy Platinium kapsülleri yanında tarif kartları ve anket kitapçığı da birlikte gelen ürünler arasındaydı. Kampanyanın çıkış mottosu ise #imkansızınpeşinde cümlesiydi.

bulasik makinesi kapsulleri

Gelelim kampanyanın başlangıcına, gelişimine ve sonucuna. Tek paket anneme gitti tabiki. Diğer deneme paketlerini ise anket ve yemek tarif kartları ile birlikte şirkette ki tüm arkadaşlarıma dağıttığımı söylemek isterim. Sadece hanımlara da değil sonuçta erkeklerimizde mevcut ofiste. Eşlerinin denemesi ve yorumlaması da önemli bir ayrıntı.

Anket sonuçlarımızı ve gözlem raporlarımızı değerlendirerek sisteme yüklemeyi bitirmek üzereyken kendi yorumlarımı da eklemek ve sizlerle paylaşmak istiyorum; hazır evdeki paketi annem kullanıp, değerlendirmesini de bana yapmışken.

Benim için bulaşık makinesinin en önemli ayrıntısı bulaşıkları yerleştirmeden önce çalkalamamak. Tamam çok fazla kırıntı olduğunda mutlaka temizlememiz gerekiyor da tamamen kirden arındırmak için sudan geçirip makineye yerleştirmek bana çok saçma geliyor ezelden beri (: Çünkü elim değdikten sonra yıkarım daha kolay diye düşünüyorum. Hal böyle olunca genelde ben makineye yerleştirdiğimde olduğu gibi atıyorum. Her üründe güzel temizlemiyor doğal olarak. Özellikle çay ve kahve lekesi en dikkat ettiğim konu. Bunu da birebir denemek için öncesi ve sonrası yaptığım bir kupanın fotoğrafını da ekliyorum buraya.

fairy platinium

fairy platinium

fairy turkiye

bulasik makinesi deterjani

Ben bu ürünü çok sevdim. Birincisi ölçü derdi yok. Tek kapsül tüm bulaşıkların ilacı. Ayrıca parlatıcıydı tuzdu derdi yok. Tek kapsülle yine tüm işlemler için yeterli. En önemlisi de kokusu çok ferah. Makineyi açtığınızda o buhar kokusu bazen rahatsız edebiliyor. Fakat Fairy Platinium rahatsız etmeyen bir kokuya sahip ki bu da önemli bir detay bana göre. Fikrimi caydıracak yeni bir ürün deneyimine kadar bu kapsülleri kullanmaya devam edeceğimi söylemek isterim. 

*Ürünler denememiz için trnd.com sitesi aralığıyla Fairy Türkiye tarafından gönderilmiştir. Teşekkürler Fairy Türkiye.

Yorumlar

  1. Kullanıyorum Fairy çok ta memnunum :)

    YanıtlaSil
  2. Fairy markasını epeydir kullanıyorum ve çok memnunum. Yalnız ben genelde elde yıkamayı tercih ediyorum. Ne kadar makineyi alırken araştırıp da aldıysam da yine de camlarda çizilme yıpranma oluyor ki sinir oluyorum bu duruma. Bulaşık yıkamak da zor gelmediğinden elde hallediveriyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulaşık yıkamak benim de sevdiğim tek ev işi neyse ki (:

      Sil
  3. ben de beğenerek kullanıyorum bu kapsülleri pırıl pırıl çıkıyor makineden bulaşıklarım..

    YanıtlaSil
  4. ben de çok memnunum, özellikle kampanyalı fiyatlarda çok iyi oluyor

    YanıtlaSil
  5. Hepsinin aynı yerde olması dediğiniz gibi büyük kolaylık ama ben henüz denemedim.

    YanıtlaSil
  6. çıktığından beri kullanıyorum, gerçekten farklı

    YanıtlaSil
  7. Ben de kullandım ama şimdi sıvı deterjanı tercih ediyorum... gerçi her ikisi de kahve lekesi ve bardaklarda çizik, leke bırakıyor... sonuçta elde yıkamak her zaman kolay gelmiyor bana:))))

    YanıtlaSil
  8. Güzel bir marka.. Ürünleri güle güle kullanın..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. kullanıyorum çok memnunum,güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  10. Bende yeni kullanmaya başladım ve memnun kalacağım sanırım ;)

    YanıtlaSil
  11. en sevdiğim marka sağlıkla kullan canım

    YanıtlaSil
  12. en sevdiğim marka sağlıkla kullan canım

    YanıtlaSil
  13. Bende evde fairy'den başka ürün kullanmıyorum. Bulaşık deterjanı ve makine detarjanımdan çok memnunum.

    YanıtlaSil
  14. Fairy gerçekten rakiplerinden açık ara önde ♥ Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, birebir test etmiş oldum bende böylelikle (:

      Sil
  15. Ben çok uzun zamandır bu ürünü kullanıyorum. Oldukça da memnunum.

    YanıtlaSil
  16. fairy durulanmıyor makine bittikten sonra bosaltmayın deterjan koymadan tekrar en kısa programda calıstırın yıkama esnasında kapagı acın deterjan koyulmus gibi köpük oluyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü