Ana içeriğe atla

#İNCELEME - MAX FACTOR HEALTHY SKIN FONDOTEN & KAŞIK FIRÇALAR

Herkese Merhaba,

Düğün öncesi hatta tam kına haftamdı sanırım bu şahane kutu elime ulaştığımda. Resmen düğün hediyesi olarak kabul ettim kendime diyebilirim ve direk evime götürdüm (:

Kutu içeriği Max Factor'ün yeni fondöteni Healthy Skin Harmony Miracle Foundation ve kaşık fırçalarından oluşuyor. Bu fondöten pürüzsüz cilt görünümü vaat eden sihirli bir fondöten sloganı ile çıktı karşımıza. 

Benim gibi fondötenden beklediğiniz özellikler kusurları olabildiğince çaktırmadan örtsünse eminim sizde çok seveceksiniz bu ürünü. Kapatıcılığı aşırı derecede yüksek olmamasına rağmen kusur gizleme yeteneği oldukça başarılı. Yapısı ince ve kalın arasında, aynı şekilde ne çok sıvı ne çok katı.  




Bana gelen kutuda 2 farklı renk tonu vardı. Biri Nude, diğeri ise Warm Almond. İlk denediğimde Warm almond rengi koyu gelmişti. Daha sonraki denememde Nude'u denedim o da sanki çok açık gibi geldi tenime. 2sini karıştırıp kullanırım diye düşünüyordum ki en son denediğimde Warm Almond'un aslında benim rengim olduğunu farkettim. Bu da bana gösterdi ki denediğim andaki ışık ya da tonu ayarlayamamam ön yargı ile yaklaşmamı sağladı. Deneme yanılma zaman kaybı değil tam tersine ürün kazancı oldu bana bu anlamda.




Işıkta sanki 2si de aynı tonmuş gibi görünse de sağdaki Warm Almond ve tenimle nasıl birebir örtüşmüş olduğunu farketmişsinizdir.

Hafif parfümlü bir fondöten. Hatta ben sevdim. Çünkü, en sevdiğim parfüm olan İssey Miyake'yi andıran kokuyu alıyorum her seferinde.

Parlama ya da akma ile ilgili bir sorunum olmadı benim. 




Kaşık fırçalar ise son yılların gözde ürünlerinden bence. Uygulamada inanılmaz pratik ve çok zaman kazandırıyor. Hataya yol açmayan bir fırça grubu ayrıca. Ben en çok fondöten ve kapatıcı işlevli olanları seviyorum.

Bu fırçaların tek eksisi temizliği bi tık daha zor. Ben uzun saatler suda bekletip, sonrasında yıkıyorum. Aksi halde makyaj kalıntıları fırçanın diplerine doğru biriktiğinden tam temizlenmiyor.

Sizin bu ürünler hakkındaki yorumlarınız neler ?

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiler (;

Yorumlar

  1. Fırçalar enfes

    YanıtlaSil
  2. geldiğinden beri fırçaları ama özellikle fondöteni çok çok severek kullanıyorum .. bu seneki favorilerim içine de girdi zaten .-))

    YanıtlaSil
  3. fırçaları daha çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  4. fırçalar harika görünüyor :)

    YanıtlaSil
  5. Fircalar cok güzel görünüyor fondötenin rengi de güzelmis 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü