Ana içeriğe atla

Yeni Nesil Temizlik - Macromax Türkiye


Herkese Merhaba,

Evlilik sonrası önceliklerim, alışveriş sepetim, alışveriş listem resmen güncellemeye uğradı. Kendi kişisel ürünlerime ek ev ihtiyaçları da eklenince işler büyüdü de büyüdü. Artık kullandığım ürünlerin skalası artıyor ve ben kendi deneyimlerimi oluşturmaya bu alanda da devam ediyorum (:

Ülkemizde yeni görülmeye başlayan temizlik markalarından biri olan Macromax Türkiye ürünlerinden bahsetmek istiyorum size. Ürünlerle tanışmam en çok kullandığım ve performanslarını merakla beklediğim mikrofiber bezleri, silikon mandalları ve sihirli süngerleri sayesinde oldu.


Mikrofiber bezlerinin öncelikle renklerinin kalbimi fethettiğini söylemek isterim. Yapıları çok güzel, yumuşacık. Toz alma da en büyük yardımcı oldu kullandığım günden bugüne. Hem tozu yaymıyor, hem de kullandığınız temizleyicinin zemine işlemesini sağlayarak tozlanma zamanını geciktiriyor.



Bu tip süngerleri annanemin evinde de hatırlıyorum. Şimdilerde daha değişik dokulara sahip süngerler çıkınca biraz unutuldu sanki bunlar. Ama artık evde her türlü pratik ürüne ihtiyaç duyduğumdan özellikle ocak üstü temizliği için bu sünger tercihim oldu. Çok fazla güce gerek kalmadan kolaylıkla temizlik sağlıyor.




Vazgeçemediğim başka bir sünger tipi de altı yeşil özel dokulu olanlar. Başlangıçta çok kabarık elime sığmayacak gibi gelse de sonradan oldukça güzel bir yapıya bürünüyor. Zor lekeler içinse o yeşil doku cidden tam bir çözüm.




Her ne kadar Silikonlu Mandal yazısını limonlu olarak okuyup kısa süreli bir şaşkınlık yaşasam da sonradan olayın gerçeğini çözdüm (: Silikonlu olmasının farkı ne olabilir diye düşünürken; çamaşırların üzerinde iz bırakmama olduğu öğrenince çok sevindim. Çünkü, özellikle bazı gömlek ve ince dokulu tişörtlerde mandalın bıraktığı izden nefret ediyorum. Severek kullanmaya başladım bile.

Farklı bir çok yerel ve ünlü market zincirlerinde ürünlere ulaşmanız mümkün. Ben denk geldikçe soran arkadaşlar için paylaşımlarda bulunacağım. Ayrıca merak ettiğim birkaç ürünü bende bulmak için arayacağım. 


Ayrıca hafta sonu katıldığım Lerzan'ın #LerzanKaradanli23Nisan4Yasinda etkinliğinde de elimdekilere ek ürünler gelince daha bir mutlu oldum (: Severek kullanacağım hepsini. 

Ev temizliği konusunda pratik ve kullanışlı ürünler arayışındaysanız kesinlikle Macromax Türkiye ürünleri ile tanışmalısınız. Pişman olmayacaksınız.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiler (;

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü