Ana içeriğe atla

Karın Germe Ameliyatı


Kimler Karın Germe Ameliyatı İçin Uygun ?


Kilo alıp vermek vücudun pek çok bölgesinde sarkma meydana gelmesine sebebiyet veriyor. Bu sorundan en çok yakınanların başında kadınlar geliyor. Çünkü doğum yapmak dahi özellikle karın bölgesinde ciddi bir cilt sarkmasına neden olabiliyor. Bu durumda cildin yıllar içerisinde toparlanmasını beklemek yerine karın germe ameliyatı olmak çok daha akılcı bir tercihe dönüşüyor. Peki, kimler karın germe ameliyatı için uygun bir aday?

Karın bölgesinde bulunan ciltte gözle görülür bir sarkma meydana gelmiş olan, diyet ev egzersiz ile kilo verme sürecini tamamlamış olan ve ameliyata engel bir durumu olmayanlar karın germe operasyonu için uygun adaylar oluyor. Ancak halen kilo vermeye devam ediyorsanız öncelikle hedeflediğiniz kiloya ulaşmayı beklemenizde fayda var. Sonrasında bu ameliyat ile fit ve düzgün bir karın görünümüne kavuşabilirsiniz.


Karın Germe Ameliyatından Sonra Yaşananlar

Bu ameliyatın ardından vücutta iz kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Ameliyat sonrasında hafif bir iz kalıyor ancak bikini bölgesinde olduğundan görünmüyor. Zamanla bu iz azaldığı için görünümü bir hayli hafifliyor. Hastanın durumuna göre 1 ya da 2 gün klinik istirahat gerektiği bilgisini de sizlere aktaralım. Ancak 24 saat içerisinde hastanın ayağa kalkması ve yürümesi mümkün oluyor.

Ameliyat ile elde edilen sıkılığın korunması için 3 hafta ila 4 hafta arasında bir süre korse kullanmanız gerekiyor. Aynı zamanda 1,5 ay boyunca karın bölgesindeki kasları zorlayabilecek ağır hareketlerden kaçınmak gerektiğini de belirtelim. Tüm bu süreç tamamlandıktan sonra hayatınıza eskisi gibi ancak daha fit bir görünümle devam edebilirsiniz.

Merak edilen bir diğer soru da karın germe sonrasında liposuction işleminin yapılıp yapılamadığı oluyor. Bu işlem sonrasında liposuction yapılmasında herhangi bir sakınca yok. Ne zaman yaptırmanız gerektiğini mutlaka hekiminize danışmalısınız. Bu konuda çok daha fazla bilgi almak isterseniz Vanity Klinik web adresine tıklayın. Kliniğin sitesinde çok detaylı ve kolay anlaşılır bir dille kaleme alınmış içerikler var. Sorularınızın yanıtlarını detaylı biçimde öğrenebilirsiniz. Nelere önem vermeniz gerektiği gibi konularda da uyarı niteliğinde pek çok açıklayıcı bilgiye yer verilmiş.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü