Ana içeriğe atla

#ETKINLIK - #LERZANKARADANLI23NISAN5YASINDA


Herkese Merhaba,

Geçtiğimiz haftalarda sevgili Lerzan'cığımın daveti ile #LerzanKaradanli23Nisan5Yasinda etkinliğine katıldım. Her yıl düzenli bir şekilde 23 Nisan etkinliklerini devam ettirdiği için tekrar tşkler. 

Bu sefer benim etkinlik maceram birazcık stresliydi maalesef. Yolda arabam arızalanınca önce arabayı Adana'ya servise gönderme sonrasında yola devam edip etmeme arasında bayağı vakit kaybettim. Sağ olsun kocamcım yoldan alıp, bizi de Niğde'ye yetiştirdi. 

Etkinliğe biraz geç katılmış  olsam da herkesi yeniden görmek her şeyi unutturdu. Etkinliklerin en sevdiğim yanı blogger dostlarla bir araya gelmek.




Fotoğrafa son anda dahil olmamışım gibi (: Ben gelene kadar açılış faslı bitmişti tabi. Gamze'ciğimin sunumunu da kaçırdım ama görüşebildiğimize çok sevindim yine (:

Etkinlik geçen yıl ile aynı mekanda Niğde Henry Jones Cafe'de oldu. Çalışanları işini layıpıyla yerine getiriyorlar bundan emin olabilirsiniz. Etkinliklere gidenler çok iyi bilirler, çalışanların ekstra stres yaratmasına tahammül etmek oldukça zor.



Lerzan yine her zamanki gibi şahane hazırlanmıştı. Dolu dolu bir sponsor yazısı bir sonraki yazımda sizlerle olacak.

Görüşmek üzere, sevgiler (;

Yorumlar

  1. Aslı'cım çok geçmiş olsun! Stresin yüzüne yansımış gerçekten, ama etkinliğin sıkıntını unutturmasına sevindim. Keyfiniz daim olsun, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten gelmen özel oldu 😎 annene cokcana selamlar

    YanıtlaSil
  3. Yaa ne yazık ki senin böyle kötü bir maceran da oldu. Neyse sağ salim geldin, görüştük ya...

    YanıtlaSil
  4. İyi geldin Aslıcım :( başına gelenden dolayı çok üzüldüm şükürler olsun sağ salim geldin de tamamlandık. Nice güzel etkinliklere canım

    YanıtlaSil
  5. Aslı'cım seninle tanışmak çok güzeldi. Tekrar görüşebilmek dileğiyle..Bu arada çilekler çok güzeldi :)

    YanıtlaSil
  6. Neyse ki sağ salim ulaştın. Seni tanıdığıma çok mutlu oldum canim.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir etkinlikti. Herşey harikaydı, sizlerle bir arada olmak çok ayrı güzeldi :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü