Ana içeriğe atla

Bioblas - Color&More Serisi


Herkese Merhaba,

Bioblas markasını duymayan ya da bir yerde tanıtımına, ürünlerine denk gelmeyen yoktur sanırım. Özellikle saç dökülmesine karşı etkili şampuanları ve bunun devam ürünleri olan bakım maskeleri mevcut. Ben daha önce sanırım birkaç yıl olmuştur Bioblas'ın sadece saç derisine bakım yapan kepeğe karşı etkili şampuanını kullanmıştım. Çok da memnun kalmıştım. Yalnız saçımın problemi yüzünden dönem dönem şampuanımı değiştirmek zorunda olduğumdan Bioblas'ın bu şampuanı da sanırım arada kaynadı.

Fakat şimdi Bioblas Color&More serisi adı altında tamamen boyalı saçlara özgü değişim yapınca merak ettiğimi söylemek isterim. Saça yapılan kimyasal ve ısıl işlemlerin ise saçlarımızı yıpratmasının yanında zayıflayıp, dökülmesine neden olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Bioblas firmasından da böylesine güzel bir paket alınca denediğim ürünlerin yorumlarını size de aktarmak istedim.

Önce nedir bu serinin özelliği ondan bahsedeyim kısaca. Color&More serisi içerdiği Kreatin ve Seramid ile renk pigmentlerinin saça derinlemesine işlemesini ve orada hapsolmasını sağlıyor. Ayrıca boyama sonrası aynı özellikte ki renk pigmentlerinin saç rengi üzerindeki etkisini arttırmak için hem saç dökülmesine karşı etkili hem de boyanın kalıcılığını arttıran şampuan ve maske ile birlikte kullanılması tavsiye ediliyor. Bunlara ek olarak bir de yine bu seriye ait sıvı saç kremi var ki bu benim için en büyük sürpriz. Çünkü duş sırasında saç kremi kullanmadığım zaman saçlarım imkanı yok açılmıyor. Sıvı saç kremleri de bu konuda hep kurtarıcımdır.


Bana gelen paketteki boyanın rengi Açık Akaju Kestane. Genellikle kızıl tonlarını seçtiğim için kestane nasıl olur diye düşünmedim değil. Fakat kutu üzerinde ki rengin koyu olması beni biraz ferahlattı. Çünkü çok açık renkleri sevmiyorum ve kendime bir türlü yakıştıramıyorum. 

Hatırlayanlar bilir saçlarımda pembe ve yeşil balyajlar vardı. Ara ara sadeleştirmeyi düşündüğüm için bu renkler açılınca komple tek renge boyasam bile gördüğünüz gibi balyajların olduğu yerler kendinden renkleniyor ve ışıltılar oluşuyor gördüğünüz gibi. 



Uygulama sonrasında bu rengi çok sevdiğimi söyleyebilirim. Sanırım kızıldan sonra çok sade ve kullanışlı. Birkaç ay bu rengi severek kullanırım en azından yaz dönemine kadar. Bu arada tüm bu ürünlerle birlikte kullandığımda da saçlarımının iyice kendini toparlayacağını düşünüyorum. Ayrıca ben bu uzunlukta ki saçlarım için tabi ki 2 kutu kullandım (:

Bioblas Color&More serisi boya kitinin içinde piyasada satılan diğer kitlerden farklı olarak boya sırasında karışıma eklenen besleyici yağ mevcut. Toplu fotoğrafta boya kitini ve bahsettiğim mineral ve vitamin destekli bitkisel içerikli karışım yağı ise altta ki fotoğrafta görebilirsiniz.


Boyama sonrası uygulanması içinde yine şampuan ve maske mevcut. Tüm bunları kullanıp da saçınızı boyadıktan sonra düşünün saçlarda ki patlamayı. Saça verdiği parlaklık fazlasıyla tatmin edici oldu benim için. Boyama sonrasında matlaşan saçlarıma inat bu seri güzel bir parlaklık verdi.


Bu seriye ait şampuan ise boyanın kalıcılığını artırmak yanında Bioblas'ın genel ilkesi saç dökülmesini de önlediğini iddia ediyor. Dediğim gibi daha önceden de bu markanın şampuanını kullandığım için özellikle boyalı saçlarda ki etkisini de merak ediyorum. 

Bir sonraki ürün yorumumda görüşmek üzere, sevgiler (;

*Ürün firma tarafından tanıtım amaçlı, ücretsiz olarak gönderilmiştir, Bioblas'a bu paket için tekrar teşekkürler.

Yorumlar

  1. Saçlarım boyalı değil ancak elimdeki onlarca şampuan stoğumda Bioblas Yağlı Saçlar için olanı var sıra gelirse kullanacağım inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu stoklar nasıl eriyecek hiç bilmiyorum zaten (:

      Sil
    2. ben biliyorum :D En son annem ne var ne yok aşağı atacak yeter artık diyecek :D Stok falan kalmayacak :)))

      Sil
  2. boya yüzünüze çok yakışmış
    çok güzel bilgiler vermişsiniz
    bende deneyeceğim henüz sıra gelmedi

    YanıtlaSil
  3. Renk çok güzel olmuş ,güle güle kullan.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü