Ana içeriğe atla

Alışveriş - Rossmann


Herkese Merhaba,
Güzel bir Pazar günü geçirdiğinizi düşünüyorum. Dün Optimum Rossmann'da yaptığım alışveriş yazımla karşınızdayım. Bu sefer çoğu ürünü ilk defa deneyeceğim.




Rival de Loop'un bu tip makyaj temizleme mendillerini severek kullanıyorum zaten. Bu sefer bir de Limitli Seri olan badem kokulusunu görünce alıp, denemek istedim. Fiyatı; 2,99 TL




Alterra ürünlerini hep merak ediyordum. Göz kremi ve gece kremini denemek için aldım. Bakalım nasılmış ? İlerleyen günlerde deneyip, yorumlarımı aktaracağım size. Göz kremi; 11,95 TL Avea indirimli; 8,96 TL, Gece kremi; 14,95 TL Avea indirimli; 11,21 TL.



SunOzon markasının bu güneş kremini ilk defa deneyeceğim. 30 Faktörlü diyor ama göreceğim kullandıkça, malum araziye çıkmam yoğunlaştı. Fiyatı; 10,95 TL Avea indirimli; 8,21 TL.



SunOzon'un daha önce jojoba taneli güneş sonrası duş jelini geçtiğimiz 2 yaz sezonunda çok severek kullanmıştım. Gerçekten güneş sonrası inanılmaz ferahlatıyor. Bu seferde hem vücut hem de saç için olan ürününü aldım. Tatilde ne kadar az ürün götürürsem o kadar avantajlı benim için (: Fiyatı; 3,99 TL Avea indirimli fiyatı; 2,99 TL.


Perlodent'in diş macununu ilk defa deneyeceğim. Diş çürüklerine karşı olanını aldım. Fiyatı; 2,99 TL.


Isana'nın bu spreyini daha önce kullanmıştım. Siyah ve Beyaz renkli kıyafetler için iz bırakmayan, tazeleyen spreyin fiyatı; 3,99 TL.



Ve son olarak da en severek aldığım ürün. Cruelty free ve vegan bir ürün. Organik içeriklere sahip. Fiyatı; 9,99 TL

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiler (;

Yorumlar

  1. Çok güzel bir alışveriş olmuş, güzel günlerde kullan canım. Ben de uzun zamandır Rossmann 'a gitmiyordum, hatırlattığın iyi oldu ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım benim, iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim şimdi (:

      Sil
  2. Güzel günlerde kullan umarım Rossmann kısa zamanda Mersin'de açılır da ben de alışveriş yapabilirim :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan tatlım ;)

    YanıtlaSil
  4. Güzel günlerde kullan canım:)

    YanıtlaSil
  5. Güzel günlerde kullan tatlım :))

    YanıtlaSil
  6. Rossman bir çok ürünü kullanıyorum vede çok memnunum İyi günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  7. Rosmann'ın nemlendiricisini kullanıyorum ben de. Bir çok pahalı kremlerden çok daha iyi geldi cildime.
    Güneş kremi ihtiyacım var, bir ara bakayım. İyi günlerde sağlıkla kullanın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler , Yani en azından fiyatı uygun denemekten zarar gelmez (:

      Sil
  8. Şu nemlendiricileri çok merak ettim, fikirlerini yazmanı bekliyorum, takipteyim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimde bir kaç tester var onları bitirip düzenli olarak kullanacağım canım, yazılarını da bekletmeden yazacağım (:

      Sil
  9. Güle güle kullan. Roll-onu merak ettim ben de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, kullanmak da sabırsızım bende onu (:

      Sil
  10. kokularını duyar gibi oldum..:) Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  11. mutlu günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  12. Bilgilendirici Bir yazı olmuş teşekkürler.


    http://microsoftteknolojileri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. Güle güle kullan canım..Bittikleri zaman ki yazını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  14. Ürünlerinizi güle güle kullanın.Ürün deneyimlerinizi merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  15. Bayılıyorum Rossman'a, vegan ürünleri bu kadar fazla tek kozmetikçi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü