Ana içeriğe atla

Himalaya Herbals * Yüz Temizleme Köpüğü / Neem Özlü

neem ozlu yuz temizleme kopugu

Herkese Merhaba,
Umarım Pazar gününüz sorunsuz tam bir tatil havasında geçiyordur. Ev taşıma problemimden dolayı bu hafta sonu da evde kalanlar arasındayım ben malesef. Ev taşımaktan daha kötü bir şey varsa o da kesinlikle yerleşmekmiş (: Neyse ki artık bu hafta sonu itibari ile yerleşme işimde bitmiş durumda. Haftaya beklesin beni sahiller, denizler, yaylalar (:

Gelelim başlık konuma. Uzun bir zaman önce aldığım Himalaya Herbals markasına ait Neem Özlü Yüz Temizleme Köpüğünü son zamanlarda sıklıkla kullandığım ve sonuçları mükemmel olduğu için sizlerle de paylaşmak istedim vakit kaybetmeden.

Gratis mağazalarında bulabileceğimiz Himalaya Herbals Hindistan menşeili ürünlere sahip. Vegan ürünler ve doğal özler içeriyor. 

yuz temizleme kopugu

Neem özlü olan bu yüz temizleme köpüğü sabun içermediği gibi SLS, Paraben ve alkol türevlerini de içermiyor. Takviye olarak Zerdeçal özlerine de sahip. Normal ve yağlı ciltler için demesine rağmen kuru olan cildimde bende rahatlıkla kullanıyorum. Ekstra bir kurutma yapmıyor, tam tersine nemlendirme gerekmeden temizliyor.

yuz temizleme kopugu

Direk köpük olarak çıkışa sahip olan bu ürünü bu yönden çok seviyorum. Jel tipi yüz temizleme ürünleri ile aram hiç yok maalesef. Köpürtmek ve arındırmak da hep problem yaşıyorum. Elinize köpüğü alıp yüzünüze uygulayabildiğiniz gibi yüz temizleme araçları ile de bu temizleme işlemini yapabilirsiniz. Ben genelde Watsons'larda satılan silikon yüz temizleme fırçasını kullanıyorum. Bir gün onun için ayrı bir yazım olacak.

yuz temizleme kopugu

Söylemem gereken önemli bir nokta var. Ben daha önce makyaj temizlemek için bu köpüğü kullanmamıştım. Fakat bu ev taşıma telaşında elimde kullanabileceğim sayılı ürün bırakınca bunu makyaj temizlemeden önce kullanma fırsatım oldu. Ve şahane bir makyaj arındırıcı olduğunu da söylemek isterim. Makyajlı yüzünüzü bu ürünle yıkadığınızda rahatlıkla günlük makyajınızın arındığını görüyorsunuz. Böylelikle hem makyaj sonrası hem de günlük yüz temizleme rutinine alınabilecek düzeyde kullanışlı bir ürün.

Aranızda kullananlar var mı ? Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiler (;

Yorumlar

  1. Temizleme köpüğü arayışı içindeydim bu markaya bir bakıyım :)

    YanıtlaSil
  2. benim için faydali bir öneri oldu tesekkur ederim

    YanıtlaSil
  3. Markanın ürünlerini merak ediyorum, bilgilendirme için teşekkürler canım.
    Ve yerleşme sırasında kolaylıklar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim güzel ürünlere sahip. Ayrıca çok teşekkürler (:

      Sil
  4. çok kuru bir cilde sahibim mutlaka deneyeceğim tşkler :)
    www.hadisofraya.com

    YanıtlaSil
  5. Ben böyle köpük ürünleri günlük olarak kullanmıyorum ancak banyoda kullanmayı seviyorum. Bir denemek şans vermek isterim.

    YanıtlaSil
  6. Ben Himalaya Herbals'ın ilk Gratise geldiği zamanlardan beri kullanıyorum tek kelime ile mü-kem-mellll ♥

    YanıtlaSil
  7. ürünün formundan kullanışlı ve kaliteli olduğu anlaşılıyor. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  8. Benim de merak ettiğm bir markaydı cnm, bilgi için tşkler ;)

    YanıtlaSil
  9. Bu sıcakta ev taşımak zor olmuştur. Ama bir taraftan da gereksizler atılıyor ya bu taşınmalarda o pek iyi oluyor bence....

    YanıtlaSil
  10. Bu konularla çok ilgili olmasam da sayenizde bayanlarla ilgili çok şey öğreniyorum ve bu bilgiler bayanları anlamam açısından işime yarayacaktır

    http://microsoftteknolojileri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Ben de bayılıyorum bu markanın ürünlerinee :) Bir şey soracağım neem özlü ne demek yani nem değil di mi farklı bir anlamı mı var mirak ettiğimden sordumm bu serinin temizleme toniği var ben de kokusuna hastayım temizlik kokuyor resmen ilk başta bir yapış yapışlık olmasına rağmen sonrasında cildin pürüzsüzleştiğini farkediyorsun onu da denemeni tavsiye ederim Aslı Ablaam. Ben de bu ürünü denemek istiyorum umarım bana da iyi geliir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok tatlım Hindistan'da yetiştirilen Neem ağacından elde edilen özler demek. Onu da deneyeyim bi ara, sağol tatlım tavsiye için (:

      Sil
  12. denemeyi düşünüyorum bunu da elimdekiler biraz azalsın diye bekleyeceğim..

    YanıtlaSil
  13. kaliteli bir ürüne benziyor denemeli.. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  14. Ya benim cildim kuru olur mu acaba bana

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü