Ana içeriğe atla

Kitap Ağacı Buluşması - Vol.5


Herkese Merhaba,

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü biz Kitap Ağacı Adana grubu olarak bu sezonun ilk, bizim ise 5. buluşmamızı gerçekleştirdik. Buluşmalar arasında iletişimimiz aksamadı tabi ama toplu bir buluşma ayarlayamadık da bu geçen zamanda. Aramıza yeni katılanlar ile birlikte gittikçe büyüyen bir ekip halini alıyoruz.

Buluşmamızı daha önce 1 buluşmamızı gerçekleştirdiğimiz, sevdiğimiz ve ekipçe herkesin hoşuna giden mekanımız Cafe Rooms'ta yaptık. Adana'nın nezih mekanlarından birisi kendisi. Ziyapaşa Bulvarı'nın sonunda yer alan Rooms'un ayrıca yanında bir de Ocakbaşı mekanı var ki bir yemekli organizasyonda orada yapmayı düşünüyoruz (:

Sezonun ilk buluşması olduğu için az katılımlı bir buluşma olsa da vaktin nasıl geçtiğini yine anlayamadığımız bir gün oldu. 

Fotoğraflarla baş başa bırakıyorum sizi;









Bu buluşmamızda ilk kitap çekilişimizi de yapmış olduk. Şahane kitaplar vardı elimizde. Benim kütüphaneme'de Orhan Pamuk'un kitabı düştü. Hüsün Hnm'ın çekilişe katkı sağladığı kitabı bana şansıma düşen oldu. Kendime gönderilmiş bir işaret olarak düşünüyorum. Çünkü; ilk okuyacağım Orhan Pamuk kitabı olacak kendisi. Ne tesadüf ki benim kitabım Çavdar Tarlasında Çocuklar da O'na denk geldi (:


Bir sonraki yazımda görüşmek üzere sevgiler (;

Yorumlar

  1. Adanaya gidersek ugranilacak mekanlardan biri

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel kitaplar için buluşmak:))

    YanıtlaSil
  3. Kafamda bir tuhaflık, şuan bende onu okuyorum, sende seversin umarım :) http://hulyaninsirlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir etkinlik yapmışsınız. Adınıza sevindim güzel bir vakit geçirdiğinize sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuş kitaplar da harikaymış :)

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel bir buluşma böyle harikasınız.
    Bir masa dolusu kitap kurdu gördümmm:)
    tekrarları nasip olsun canlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında daha kalabalığız ama bu kadarımız toplanabildi (: Çok teşekkürler.

      Sil
  7. Kitap Ağacı grubunuz sadece Adana da olan bir topluluk mu acaba.Çok hoşuma gitti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında Dünya genelinde bir grup Kitap Ağacı. sizin şehrinizde de vardır mutlaka sosyal medya hesaplarını incelemenizi tavsiye ederim (:

      Sil
  8. Çok anlamlı bir buluşma olmuş sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Ne güzel bir amaç ve bu amaç için toplanmak... Minik oğlum büyüyünce belki ben de katılırım sizlere..:) Okul çağına getirmem gerek önce...Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü