Ana içeriğe atla

#NelerBitti - 19



Herkese Merhaba,

2018 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Ayrıca evlilikten sonraki ilk bitenler yazısı olması ile de büyük önem arz ediyor benim için. Evlilik nasıl gidiyor derseniz yorucu ama keyifli bir o kadar da düzenli diyebilirim. Her şeyin hem hakimi hem sorumlusu olmak zor ama güzel. Bitenler yazısı da buna bağlı olarak daha kontrollü. Evdeki bitenleri, yenileri, kullanılanları çoğu zaman kendim kontrol ettiğimden kayıplarım daha az. Gerçi annemde sağ olsun bunlar atılmasın dendiğimde dokunmuyordu ama yine de arada gözden kaçanlar oluyordu maalesef.

Bu ay düzenli kullanım felsefesi ile çoğu ürünü tükettim. Hem her zaman ki gibi son kullanma tarihlerini dikkate alarak hem de artık kullanmasından sıkıldığım bitsin diye gözünün içine baktıklarımı seçerek yol aldım.

Aralarında ilk defa denediğim ürünler olduğu için onların yazılarını ayrı başlıklar altında dönem dönem yazacağım.


StopEver soğutucu bantlar resmen kurtarıcım oldu son zamanlarda. Özellikle ev yerleştirme döneminde ağrılarımla mücadele ederken bu bantlar inanılmaz iş gördü. Gratis'lerde bulabilirsiniz, tavsiye ediyorum. Ben gördükçe yedekliyorum.

UniCare'e ait bu genital bölge için özel üretilmiş mendilleri çok sevdim. Rossmann'dan yıkama jeli ile birlikte almıştım. Jelden de çok memnunum.

Exfoliating Foot Mask, resmen bir @blogbyserifeavci önerisi. O kullanıp anlattıkça performansını hayret içinde izliyordum. Hatta ayrıntılı yazısı burada. Bu sefer bende kullandım ve sonucu muhteşem. Ayak derinizi resmen haftalar boyu süren bir soyulma ile tertemiz yapıp, ilk gün ki yumuşaklığına döndürüyor. Pedikür yaptırdığımda bile yok olmayan sert noktaların ağrısız, acısız yok olması çok hoşuma gitti. Sık kullanıma uygun bir ürün olmadığından 4-5 ay sonra yeniden 1 paket açacağım.


Uzun zamandır bitsin diye gözünün içine baktıkalrımdan 2si bu fotoğrafta. Biri EcoCosmetics'e ait el kremi. Yapısı çok güzeli, nemlendirmesi nefis ama boyutundan dolayı çok zor bitti. Sanırım zor tükenenleri de seevmiyorum (:

Diğeri de Watsonslarda satılan I love... serisine ait çilekli lip balm. Aslında bitti demem de yanlış olur, yarıdan fazlası duruyor olmasına rağmen çöp. Sıfır etkili, yapış yapış sıvanan bir ürün.

Farmona Güneş Kremi Ağustos ayında katıldığım #siyahbeyazbirhayatbudogumgunu etkinliğinde hediye edilmişti. SKT'si Kasım olduğundan yazı bekleyemeden kullanmaya başlamıştım. Yaz mevsiminde etkisini görmeyi çok isterdim ama yapısının yaza uygun olduğunu söyleyebilirim. Tek eksisi beyazlık kalmaması için biraz fazla ovmanız gerekiyor. Başarılı bir nemlendirici.

Hobby'nin bu mini boy el kremini Bim'den almıştım sanırım. Farklı 1-2 çeşiti daha vardı. Kış mevsiminde gliserinli olan bu tipi şahane geldi ellerime. Boyu da tam çantalık.

Farmasi göz altı kapatıcısını ise severek bitirdim. Bu serisi çok başarılı.
 

Vee evet küçük bir Capicade ordusu da bitmiş olabilir bu ay. Yeni ürünlerle tanışıp, büyük boylara geçmeden önce küçükleri hem deneyip hem de tüketmek istedim. Saç derisi bakım şampuanı ve saç için BB kremi favorim. Bu marka ile ilgili yazım da burada (:


 Klasik tüketim ürünleri hijyenik pedler ve ıslak mendil.

Loreal'in bu rengini çok severek almış olsam da istediğimi bir türlü yakalayamadım. Sanırım saç rengim koyu geldi. elimdeki diğer kutuyu da kullandıktan sonra bana kuaför yolu, istediğim saç rengi için (:


Bir diğer çöp ürünler kısmı da burası. Böylesine dip temizlikleri çok seviyorum.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiler (;

Yorumlar

  1. Bende saç boyası konusunda pek şanslı değilim .s

    YanıtlaSil
  2. Baya ürün bitirmissin ccanım.
    Yenilerde sıra :))

    YanıtlaSil
  3. Şu ayak soyucu maskeyi ben de alayım; çok merak ettim! Yazdan önce de bir kullanmak lazım :) yenilerini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle denemelisin Başak'cım yorumların önemli, çok tşkler öptüm (:

      Sil
  4. baya bir bereketli olmuş...

    YanıtlaSil
  5. Oldukça çok urun bitirmişsin canım, ayak soyucu maskeyi yazdım aklıma kesin alacağım.

    YanıtlaSil
  6. Epeyce bir ürün bitmiş.Bu ara bende elimdekileri azaltmaya çalışıyorum.Çekmeceler rahatladıkça bende rahatlıyorum ♥

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü