Ana içeriğe atla

Bir Sepet Dolusu Tester - #NelerBitti


Herkese Merhaba,

Sanırım tester anlayışımı bu yıl tamamen değiştirdim. Daha önceki yıllarda hafta sonları veya yaz tatili kaçışlarında, o dönemde kullandığım bakım ürünlerini seyahat kaplarına doldurarak taşırdım. Deliymişim bence. Bu yıl bu huyumu değiştirerek, testerları yanımda taşıdım ve büyük rahatlıkmış. Hem denemiş olup, haklarında notlar aldım. Hem de bayağı bayağı elimdeki tester kutusunu boşalttım. Şiddetle tavsiye ediyorum bu yöntemi.


  • L'oreal Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ, Denebunu kutularından çıkmıştı vakti zamanında. Artık denebunu kutusu bile çıkmıyor malum (: Durulanmayan bu kremi ben duş sonrası saçlarımı taramadan önce kullandım. Bahsedildiği kadar başarılıymış cidden. Verdiği yumuşaklık ve parlaklık geçer not aldı benden.
  • Otacı'nın şampuanlarından en çok Bitki Özlü Şampuanını beğendim. Kokusu çok güzeldi. Normal ve yağlı saçlar için olmasına rağmen benim kuru saçlarıma zarar vermedi.

  • Moshos Garden ürünleri ile tanıştığımdan beri aramızdaki bağ oldukça sağlam. içerikler ve ambalajlar sürekli güncelleniyor. gördüğünüz gibi de farklılıklar ortada zaten (: Amber&Rose kil maskesi favorim, yıkama jellerini de severek kullanıyorum. Evde de büyük boyunu kullandığımdan geçenlerde hikayemde bahsetmiştim. Cildimi kurutmuyor ve ferahlatıyor, denemelisiniz.
  • Rituel de Beaute, burun bantları denk geldikçe aldığım bir ürün. 
  • Beauty Factory'e ait Oksijen maskesi Lerzan'ın etkinliğinde hediye edilmişti. Tek paket olmasına rağmen ben 2ye bölüp kullandım. Çünkü, 1 paket fazla bile geldi bana. Oksijen maskesini ilk defa denedim. Oldukça da hoşuma gitti. Temizledikten sonra ciltteki parlaklık ve gerginlik üst seviyede. 
  • Procsin siyah maskeyi daha öncede denemiştim. soyulabilir maskeleri seviyorum genel anlamda. Gözenekleri güzel temizliyor. Tek sorun kalan siyahlıkları temizlemek biraz uğraştırıyor.


  • Capicade, saç derisi bakım şampuanın büyük boyunu da severek bitirmiştim. Saç derinizle ilgili sorunlarınız varsa mutlaka denemelisiniz. Hatta şampuan rutininize düzenli olarak eklemelisiniz.
  • Farmasi, C.Tuna sarımsaklı canlandırıcı şampuanın tek eksisi saçları gıcır gıcır hisle bırakıyor. Ne dediğimi bu sorunu yaşayanlar bilir, sonrasında saçı açmak işkence.
  • Otacı, bitkisel saç şekillendirici tercih edebileceğim bir ürün değil. Çünkü, uzun yıllardır jöle kullanmıyorum. Argan saç maskesi ise çok güzel.


  • Farmasi, Skin Trends Makyaj temizleme sütleri oldukça başarılı. Hatta ben bunun büyük boyunu da kullanıyorum. Çok yoğun makyajlarda performansı yüksek. Cildinize verdiği nem de makyaj sonrası cildi rahatlatıyor.
  • Eco Cosmetics, güneş sonrası losyonun yapısı çok yoğun, sevemedim.
  • Cyrene, Absolute Overnight Age Resetting Night Cream gece boyu bakım yapan başarılı bir nemlendirici. Kuru cildime çok iyi geldi.
  • L'occitane, Precious Cream hem yapı itibariyle hem de içeriği ile göz dolduruyor. Ölmez otu içeriği ile cildin sıkılaşmasını ve parlak olmasını sağlıyor.
  • Biota, sebum dengeleyici matlaştırıcı kremi ben makyaj altına baz niyetine kullandım. Parlaklık konusunda gün boyu savaşıyor. Denenmeli.
  • Capicade, saç konusunda bir ilk başararak bb kremi bizlerle buluşturmuştu. Ben ilk günden beri çok seviyorum bu ürünü. Büyük boyunu ilk fırsatta alacağım.

  • Yine L'occitane'a ait bu koleksiyon el kremini severek bitirdim. Çabuk ve çok kuruyan ellerime Shea yağı çok iyi geldi.
  • Thann, markasına ait duş jeli Amerika yadigarı. Kokusu müthiş ve organik.
  • Dove, mini boy spreyi Migros'ta kasa yanından almıştık. Acil durumlarda kurtarıcı. 
  • Splat, Blackwood diş macununu ise en çok siyah renginden ve beyazlatma etkisinin süperliğinden çok seviyorum. Kaçıncı biten tester ya da orjinal boy bilemiyorum.


  • Çok övülen L'oreal Aloe Vera jel hoşuma gitmedi. Cildim kuru olduğu için aşırı yetersiz geldi. Testerın faydası.
  • Yine L'oreal Revitalift kremleri günlük kullanmaya özen göstersem de devamı gelmedi henüz. Normal bir krem bence, abartılan başka bir ürün de bu bana göre.
  • Organique, Anti-age özellikli krem ise nemlendirme konusunda başarılı. Diğer vaatleri için büyük boy lazım.

  • Cosmed, Vanilyalı nem maskesini de çok seviyorum. Aslında bu tester değil kutu içeriğinde tekli paketler halinde satılıyor. Temizledikten sonra cilt inanılmaz değişiyor. Sanki kabuk değişiyor.
  • Bioderma, misel su efsanesi diye bir şey var zaten. Ama daha iyileri çıktı bence artık.
  • La Roche Posay, hassas ciltler için olan probiyotikli bu krem de eh seviyesinde. Cildim problemli olmadığı için belki de kullandığım dönemde extra bir görevini görmedim.
  • Mizon, Justin Beauty bünyesinde satışı yapılan bir marka. Kore ürünü. Plasenta içeren ürünlerin etkilerini az çok biliyoruz. Bu da enerji veren bir serum. 

  • Biota, renk düzenleyici krem tester boyutunda olduğu için pek anlatamadı derdini sanırım. Bir farkını göremedim.
  • Farmasi, gece kremleri oldukça başarılı. Elimdekiler bitince orjinal boyuna geçebilirim.
  • Cosrx, Salyangoz özlü hepsi bir arada krem boyutu aşırı küçük. Hiç bir şey anlamadım (:

Gördüğünüz gibi bir sepet dolu dolu tester bitti. Sizler testerları nasıl tüketiyorsunuz ?


Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiler (;

Yorumlar

  1. Ben de tatile alirim testerlari 😉.

    YanıtlaSil
  2. Ben de senin gibi seyahatlerde yanımda götürüp deniyorum. Evde pek kullanmıyorum, tam boylardan sıra gelmiyor. Ancak aynı testerdan 5-6 tane varsa ev hizmetine açıyorum :)) Zaten bazı testerlar için poşet boy yeterliyken, bazıları için fazla verimsiz oluyor. Güzel bir yazı olmuş ama sevdim! Yenileri güle güle kullan!!! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle Başak'cım tam boylar bitmek bilmiyor bu sefer. Yazıyı beğenmene sevdim, öptüm çok (:

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü