Ana içeriğe atla

Nays Collection - Adana Lansmanı


Herkese Merhaba,

Uzun zamandır ürünlerini ve oluşum hikayelerini çok merak ettiğim marka sonunda Adana'da lansman yapınca katılmamam olmazdı. Adana'da Şirin Park Otel'de düzenlenen lansman güzel bir Adana-Mersin-Gaziantep blogger grubu ile birlikte gerçekleşti. Lansmanların en güzel yanı yeni kişilerle tanışmak.

Açılışı firma yetkilisi İdris Bey ve bu lansmanın mimarları Sevgili @blogyorumcu ve @yildizella1 birlikte yaptılar. Masa kartlarına kadar düşünülmüş inanılmaz ayrıntılı bir lansmandı.




İdris Bey açılış konuşması sonrasında ürünler hakkında oldukça detaylı bilgiler verdi. Bu zamana kadar kulaktan dolma bilgilerle ürünleri takip ediyordum. Tam yetkili birinden dinlemek her zaman daha çok tatmin etmiştir beni.


Gün sonunda da tabi ki bu güzellikler bizimle birlikte geldi. Ben eve gelir gelmez kurcalamak dururken artık vakit noksanlığından hayli zaman sonra paketlerimi açabiliyorum maalesef. Ve fotoğraflamadan da kullanamıyorum elbette (:


Bambu çubuklu bu oda kokusu nefis pudramsı kokuyor. Evde ve odalarda en sevdiğim kokulardan biri. Şu an kullandığım kokular bittikten sonra direk buna başlamak istiyorum.

Makyaj ve cilt temizleme mendillerini de ilk fırsatta denemek istiyorum. Vaat edildiği gibi tek mendille tüm makyajı temizleyecek mi meraktayım açıkcası.


Oxygen Bubble Maskeleri daha önce denemiştim. Ve etkisi gerçekten mükemmeldi. Ayrıca yüzde köpürmesi de çok keyifli.



Nays'ın en meşhur ürünü sanrıım bu parfümler ve parfümlü esanslar. Esanslar roll-on başlıklı ve bildiğimiz parfüm yağı. Nays Women ve Men parfümü Nays'a özel kokular ve #HerkesNiceKokacak sloganının çıkış ürünleri. diğer numaralı parfümler ise ünlü parfümlerin muadilleri.



Ve temizleyici mendil grubu; Ayakkabılar, her türlü kullanım ve makyaj temizleme mendili. Tüm mendiller ciltle uyumlu. normal mendiller ayakkabıların rengine ya da dokusuna zarar verebilme ihtimaline sahipken bu ürün tam tersine deriyi koruyucu özellikte. Süet ve nubuk dokulu ürünlerde önerilmiyor.

Cilt için kullanacağımız mendiller de alkol ve parabensiz, pH'sı 5.5, E vitmaini ve Aloe Vera içeriyor. Açıldıktan sonra 20 gün içinde tüketilmesi tavsiye ediliyor.

Tüm hediyeler ve güzel lansman için öncelikle Nays ekibine, sonrasında da ev sahibi arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiler (;

Yorumlar

  1. Bende de bambu oda kokusu var ve gerçekten insanın genzini rahatsız etmeyen, çok hoş bir koku. Şu numaralı (ve meşhur parfümlere muadil) parfümlerini de baya merak ediyorum, kullanınca yorumlarını okumak isterim. Güle güle kullan hepsini, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle oda kokusu çok rahatlatıcı. Parfümleri bende merak etmiyor değilim Başak'cım mutlaka ayrıntılı deneyimleyeceğim. Sevgiler (:

      Sil
  2. güzel ürünleri var özellikle bubble maskeleri oldukça sevdim ben..

    YanıtlaSil
  3. Güzel hediyeler vermis nasy collection güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü