Ana içeriğe atla

#NelerBitti - 23


Herkese Merhaba,

2019 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Bu aralar oldukça düzenli bir bitirme işine girdim. Sevmediklerimi bir şekilde bitirmeye, yarım şişeler varken yenilerini açmamaya ve yeni bir şeyler almamaya özen gösteriyorum. Çekmecelerim boşaldıkça ve çöpleri attıkça inanılmaz rahatlıyorum. Diğer türü merak ettiğim yeni ürünleri denemem çok zaman alıyor ve tam performanslı göremiyorum.

Gelelim Ocak ayında yine dolu dolu neler bitti, neleri sevdim ya da sevmedim ?


Stopever markasına ait bu soğutucu ve ısıtıcı bantları çok pratik buluyorum. Denk geldikçe de alıyorum. Kış döneminde ısıtıcı bantlar daha iyi iş görse de yaz döneminde de soğutucu bantların bel ve boyun bölgeme çok hızlıca iyileşme sağladığını söylemek istiyorum.


Moshos Garden Amber & Rose kil maskesi en sevdiğim maskelerdendi. Di diyorum çünkü malum geçtiğimiz aylarda ülkemizden çekildiler. Cildimde yarattığı temizlik ve bıraktığı nem çok iyiydi.

Kingirls markasına ait Firm-it mask tek kullanımlık, yüzünüze tamamen oturan bir maske. Maske sonrası kalan losyonu cildinize yedirebiliyorsunuz ve ciddi anlamda fark yaratıyor. Tavsiye ederim. Watsonslarda satılıyor sanırım.

Benri makyaj temizleme pedleri ise sıklıkla kullandığım ve bitirdiğim bir ürün. Evlilik öncesi bayağı stoklamışım hala bitmedi (:


L'rouge markasına ait bal/süt ve vanilyalı şampuan maalesef saçlarıma hiç iyi gelmedi. Özellikle uzunca bir dönem denedim ama maalesef. Kuru saçlılar için uygun değil belki de. Fırçalarımı yıkamak için kullandım.

Clinique nemlendirici kremi çok severek bitirdim. Nemlendirmesi müthiş. Makyaj altına da baz olarak kış döneminde yoğunlukla kullandım.

Sansiro markasına ait bu el ve vücut losyonu geçen yıl düzenlediğim etkinlikte gönderilmişti. Parfümlü olması duş sonrası sürdüğümde extra parfüm ihtiyacımı giderdi. Kış döneminde cildim daha da kuruduğu için yeterli gelmedi. Fakat, diğer tüm dönemlerde severek kullandım. Eskiden Hobby marka pembe kremleri vardı annelerimizin. Bana yapısı onları çok anımsattı. Yine alacağım Bim'lerde satılıyor sanırım.


La Naturel, tamamen doğal özlerle oluşturulmuş bir roll-on. Kokusuz dolayısıyla sevmedim. Genellikle yaz döneminde sürekli denize girip, çıkıp duş aldığım dönemlerde kullandım. İçeriği çok temiz olduğu için farklı özellikle kokulu olanlarına şans vermek istiyorum. Terlemeyi engellemiyor.

Zara Black Peony edt kokusu inanılmaz güzel ve kalıcı bir parfümdü. Denk gelirse alırım mutlaka. Oldukça da büyük bir şişesi olduğu için çok uzun zaman kullandım.

Avon'un Kenzo Takada iş birliği ile çıkardığı Life Colour parfümün kokusu oldukça fresh ve güzel olmasına rağmen kalıcı olmadığı için çabucak bitti. Yeniden almam, başka serilere şans veririm.


Benri kare pamuk da elimdeki stoklardan biri. Neyse ki bu azaldı artık. Yapısı göz makyajı için çok sert. Tonik uygulamak ya da ojelerimi silmek için kullanıyorum.

Herbaderm yatıştırıcı cilt bakım kremini severek bitirdim. Ayrıca yazısını da hazırlıyorum.

Pharma Rosso firmasına ait Arise saç bakım spreyini çok sevdim. Dönem dönem instagramda paylaştığım postun altına kötüleyici yorumlar gelse de benim saçlarıma çok iyi gelen bir üründü. Duşta uygulanıyor ve bekletip yıkıyorsunuz. Tek eksisi kötü ve ağır kokması.  

Signal White Now CC diş macunu uzun dönemde etkisini gösteren bir ürün. Ama tekrar almam.


LR markasına ait diş macununu sevemedim maalesef. İçeriği istediği kadar güzel olsun ama o tadı berbat. Ağız kokusuna ve diş beyazlatmaya hiç bir etkisi yok ne yazık ki !

Dalin bebek sabunu kokusundan dolayı en sevdiğim. Makyaj sonrası yüzümün ilk kirini aldığım bir ürün. Herhangi bir kurumaya yol açmadı.

Garnier Mineral aşırı berbat bir ürün. Ultra kuru lafını neye göre yazdılar hiç bilmiyorum. Asla almayacağım bir ürün.

Fa kuruluk vaat eden başka uydurma bir ürün. Aşırı pudralı sıktığımda ortalık resmen duman altı, asla almam.


Molped'in bu serisi cidden başarılı. Bu seriden bir de günlük ped çıkarmalarını bekliyorum. Ciltte asla tahriş yapmıyor koku barındırmıyor.

Benri kulak temizleme çubuğunun pamuk yapısı oldukça sert. Tekrar almamaya özen göstereceğim.

Biota damla sakızlı duş jelinin kokusu ne kadar güzelse kalıcılığı o kadar kötü. Duştan çıktığım an kokusu bitiyor.

Essence mat likit ruj aşırı berbattı. Yapısı tereyağ gibi. Matlıkla alakası yok.


Dalin bebek şampuanı duş jeli olarak kullandığım bir ürün. Lifsiz direk elimle uyguladığımda vücudumdaki kalıcılığı müthiş. Büyük boyunu aldım bile (:

Rossmannlarda satılan Wellness & Beauty markasının bu bambu özlü uyku spreyini çok sevdim. Ciddi anlamda rahatlatıcı bir kokusu var.

Oral-B diş fırçası ise tam hassas diş etleri için üretilmiş aşırı yumuşak kıllara sahip bir fırça. 

Benden şimdilik bu kadar, yeni ayda yeni bitenlerle görüşmek üzere. Sevgiler (;

Yorumlar

  1. baya ürün bitmiş tebrikler :-))darısı bu ay başıma artık...

    YanıtlaSil
  2. Zara Black Peony benim de çok sevdiğim bir koku. Kalıcılığı düşük olmasa Zara parfümler baya güzel ve uygun fiyatlı aslında. Bir sürü ürün bitirmişsin, tebrik ediyorum! Darısı diğer aylara! Gelsin yeniler :) çok öperim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya resmen bekarken aldığım bir parfümdü o Peony, denk gelirse bakacağım hala var mı diye (: Aminto canım bitsin ki yeniler alınsın, öptüm çok (:

      Sil
  3. Meydan Okuma yazı dizimi okumak için sizleri blogumda ağırlamaktan şeref duyacağım. Aslı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü