Ana içeriğe atla

Frei Öl Yara Izi & Çatlak & Leke Yağı SkinCare Oil



Herkese Merhaba,

Uzunca bir süredir deneyimlediğim Frei Öl Yara İzi & Çatlak & Leke Yağı SkinCare Oil'e ait deneyimlerimi paylaştığım yazımla sizlerleyim. Bundan 5-6 sene öncesine kadar yağ denilince aklıma hep vıcık vıcık bulaşan, cildim tarafından emilemeyen ve istediğim zaman temizleyemeyeceğim ürünler gelirdi. Fakat son yıllarda cildimin daha da kurulaşması beni kremlerden çok yağlara itti. Cildime daha çok nüfus ediyor ve etkisini daha çabuk gösteriyor.

Durum böyle olunca piyasadaki yağları keyifle ve merakla dener oldum. Frei Öl uzun zamandır merak ettiğim bir markaydı. Skin Care Oil'in ilk Frei Öl ürünü olmasıyla da oldukça anlamlı bir hikayesi var. Bu yıl 50. yılına özel 5000 adet Rose Gold ambalajı ile karşımıza çıktı. Metal görünümlü fakat plastik bir şişesi var. Oldukça hafif, çantanızda bile rahatlıkla taşıyabilirsiniz.


İçerik etiketi gördüğünüz gibi, özetlemem de gerekirse alkol, parafin/paraben, renklendirici, koruyucu madde ve silikon içermiyor. Ayrıca vegan bir yağ.

Kullanım tavsiyesi; temiz cilt üzerine ürünü bolca sürüp, dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulamak. Minimum 12 hafta günde iki kez ürün uygulanmalı, eğer vaat ettiklerini görmek istiyorsanız. 

Öncelikle ben gece yatmadan önce tüm cildime yedirerek kullanmayı tercih ettim. Çünkü, gündüz sürüp herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmak istemedim. Gece sürüp yattığımda sabahları pamuk gibi bir ciltle uyandım. Resmen bebek teni kıvamına getirdi.

Ortalama 1 hafta sadece geceleri kullandıktan sonra ve olumsuz bir durum yaşamayınca sabah ve akşam olmak üzere kullanmaya devam ettim. Sabah yüzümü yıkadıktan sonra makyaj öncesi çok az bir miktarı tüm yüzüme yediriyorum. Çok çabuk emilen bir yağ olduğu için herhangi bir yağ kalıntısı kalmıyor. Cildimi pürüzsüz bir hale getirerek makyaja çok güzel hazırlıyor.


Yüzümde beni rahatsız eden lekem yok çok şükür. Yaz döneminden kalma ufak ufak güneş yanık lekelerim vardı ve onları azaltarak bariz fark ettirdi. Bir de kaş-bıyık aldırımlarımdan sonra genelde hafif alerjik tahrişler yaşadığım bölgelerde kullandım. Ve sonuçlarından çok memnun kaldım. Kızarıklık ve kabarmaları sıfırladı.

Az önce söylediğim gibi çok ince yapıda ve hemen emiliyor. Çok hafif, rahatsız etmeyen bir kokusu var ve ben kokulu ürünleri genelde daha çok seviyorum.

Kuru bir cildiniz varsa özellikle denemenizi tavsiye ediyorum. Ellerimdeki kuruluktan kaynaklanan kaşıntıları normal bir el kreminden çok daha iyi bir şekilde gideriyor.

Frei Öl ürünlerine Watsons mağazalarından ulaşabilirsiniz. Ayrıca kendi sitelerinde de satışları mevcut.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiler (;

Yorumlar

  1. makyaj altına kullanmayı denememiştim ama merak ettim hemen deneyeceğim o şekilde de ..

    YanıtlaSil
  2. Bu aralar cok duydum bu ürünü ben de deneyecegim 😊

    YanıtlaSil
  3. Son derece güzeltasarımının yanı sıra harika sonuçlar veren web sitesi.
    https://www.hiztesti.online

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadife Ip, V Yakalı Kazak

Herkese Merhaba, Bu sefer bambaşka bir yazı ile karşınızdayım. Daha önce burada herhangi bir örgü modeli ya da yapımı anlatmadım sanırım. Instagram ve snapchat hikayelerimde yapmaya başladığımda bile çok soru almaya başlayan, bitiminde ise görüntüsü ve yapımı hakkında sorular almaya devam ettiğim kazağımı dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Öncelikle ipim kadife ip olarak geçiyor. İpin markasına ait kağıtları sağ olsun Juliet anında parçaladığı için aklımda ona dair bilgim maalesef yok. Ama marka çok da önemli değil bence. 7 Numara şiş ile ördüm hepsini. 50 ilmek alıp; lastik yapmadan direk düz örgü ile başlayıp, bitirdim. Kola kadar uzunluğunu siz kendi istediğiniz boya göre ayarlayabilirsiniz ama ben 1 şiş + 1/4 şiş boyu olarak hesaplarım genelde.  Istediğim boya geldiğinde kol ayrımını yapmak için hem sağdan hem de soldan 3'er ilmek kestim. Hepsini tek sırada yaptım, Yani gidişte 3 dönüşte de 3 ilmek eksilmiş oldu. Kaldı 44 ilmek (:

#NelerBitti - 12

Herkese Merhaba, 2017 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Instagramdan takip edenler bilir ki, Aralık ve Ocak ayı itibari ile her ay başında bitirilecek ürünler ile başlayıp, onları bitirene kadar uğraşıyorum. Elimde hatta eminim hepimizde aynı sorun var, o kadar fazla ürün var ki bir an önce stokları eritip, yeni marka, yeni ürün denemek istiyorum. Hal böyle olunca da yeni ambalaj açmak için ya da alışveriş yapmak için elimdekilerin şişelerinin en azından yarılanması / yarıyı geçmiş olmalarına özen gösteriyorum. Neyse, çok konuştum ne bitti bu 2 ay boyunca görelim ister misiniz ? Moshos Garden , ürünlerini sevmeyen yok zaten bana göre. Yüz yıkama jeli performansına hayran kaldığım bir üründü. Ne kuruttu, ne rahatsız etti. Şahane bir temizleyici. Ayrıca, içeriği de temiz daha ne olsun. Elimdekiler bittiği an yenilenecek. Moshos Garden , Sıcak havlu yüz temizleyici ile tanıştığım günden itibaren kopamadım. Bir kavanoz bitiyor, yenisi açılıyor. Mask

Purederm - Nemlendirici El Maskesi

Herkese Merhaba, Gratis lerde satılan Purederm markasına ait nemlendirici el maskesinden bahsetmek istiyorum size. Bu tip ürünlerin pratikliğini ve kısa sürede verdiği canlı görüntüyü seviyorum. Paketin içinde 1 çift el maskesi bulunuyor. Aslında içi nemlendirici özlerle doldurulmuş eldiven gibi de düşünebilirsiniz. Pakette sağ ve sol el için ayrı eklendiği için yanlış giymeniz ürünün etkisini tam olarak gösterememesine neden olabilir.  Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 2 elinize de giyiyorsunuz. Bundan önce ellerinizi ılık su ile yıkıyorsunuz. 25-30 dk beklettikten sonra maskeleri elinizden çıkarıyorsunuz. Çıkardıktan sonra elinizi yıkamanıza gerek yok. Ama bana içindeki fazla geliyor. Bu yüzden ellerimin arasına peçete ekleyip bi tık fazlalığı alıyorum. Yulaf unu, Shea Butter, bal ve diğer antioksidanlar ile zenginleştirilen formülü sayesinde hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Ellerinizde de hızlı bir manikür görüntüsü oluşturması mü